BEN ASHAARI

Monday, June 23, 2008

TOM YAM MEE

Tom Yam Mee

Ini resipi datang dari dapur "suhana" juga.....untuk bonda mat berbuka puasa tadi....resipi tomyam biasa cuma dimakan bersama mee kuning.....sedapp dan mudah, terima kasih yeaa Suhana!!! Untuk resipi dan maklumat lanjut sila klik sini yeaa....

5 comments:

Nina Suria said...

salam ah mat, kabare?? rindu la pulak lama tak sakat adik kita yg glamer nih, psttttt koleksi kita serupa lah, tapi kakmOn tak punya teko kicap tu, ehmmmmmm nak kasi kakmOn tak??

MamaFaMi said...

Don't worry Kak Mon, sepeninggalan Kak Mon, kita dah tolong ambil alih kerja sakat menyakat dak Mat ni. Ahakss... jangan dia tak tahan, sudah! Hehehe...

Mmm mama suka mihun tomyam atau kue tiau tom yam... Eh Mat... ko jangan cakap, " TAK TANYA PUN!" tau... nanti malu ma... muahahaha...

Judith said...

Beautiful Foto and very delicious hidangannya ...

rinnchan said...

Rinn kalau makan Tom Yam especially kalau yg guna rempah paste yg pure..mesti suka tersedak kat kerongkong..!! Tapi..suap tu suap jugak...... Sampai meleleh hingus..kepedasan. Hentam jugaaaakkk.... :-)
ps : mama..kalau tak cukup geng nak sakat che mat, calling calling me aaaaarrr.....

Mat Gebu said...

kak mon..
Laa, kenan jugak ek..kak mon, bagi alamat "istana" kak mon..send to my email yeaa... adnanibrahim76@gmail.com

mamafami...
mama;punya info, mmg perlu, tak payah tunggu org tanya baru nak bagi,,,i relaa u dgr dan baca..ahaks

judith..
Terima kasih jud...kamu bikin aku malu terusss...

RinnChan...
Mmg rin...mat suka yg pedas pastu ada angin2 skit... Woo u pun dah join mama n kak mon ek...mesyuarat tingkap ek, tapi heran semua dok jauh2..

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.