BEN ASHAARI

Monday, June 16, 2008

DALCA & ROTI CANAI

Dalca & Roti Canai

Petang ni cuaca mendung, hujan pulak tu, memandang kan ada stok roti canai "segera", tinggal buat dalca saja lah, untuk santapan bonda mat berbuka puasa......Gambar agak kurang memuaskan laaa, sebab cuaca agak mendung....Resipi dalca tu mat tak beri lah sebab itu masakan ulang tayang, roti canai pulak segera punya, tapi roti canai instant yang orang ni buat, sedap uuu!!!!!

1 comment:

MamaFaMi said...

Ai sedaplah pulak nampak Mat menghidangkan roti canai dengan kuah dalca ni untuk bonda tercinta. Rasanya kalau mama dok dekat, I wouldn't mind Mat panggil ma bonda gak, sebab nanti leh dapat makan macam-macam. Men order je, mesti Mat masakkan! Hehehe.. Nampak gayanya, kenalah pi goreng kejap roti canai frozen kawanku tu. Tapi cicah dengan apa yang ada je la kot... tak de ler dalca cantik tu...

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.