BEN ASHAARI

Sunday, May 11, 2008

KHAS UNTUK HARI IBU....

Selamat Hari Ibu

Selamat Hari Ibu untuk Bonda mat yang tersayang Puan Jamaliah. Tak lupa untuk semua ibu2 di dunia ini....Dengan itu mat hadiahkan lah kuntuman bunga mekar khas untuk semua "IBU2" yang singgah diblog mat ini....Jangan lupa ambil dan letak diblog masing2 yeaa.....Sekian terima kasih, moga Allah melanjutkan usia dan memberi kekuatan dan semangat yang tinggi untuk semua ibu2 di muka bumi Allah ini.....Aminnnn!!!!!!!!!

10 comments:

MamaFaMi said...

Salam Mat,

Terima kasihlah banyak-banyak atas kesudian Mat bagi kami, ibu-ibu sekelian dengan bunga mawar yang cantik menawan ni. Mama dah 'tanam' kat 'rumah fp' mama ye. Amin to your duaas....

Min said...

Thank you, kita ambik bunga ni..

echah_syed said...

maQASEH mat...

wow mmg cantek rose ni..

mekar hati combi menerima semekar kembang nyerr rose ni.. :D

Nina Suria said...

salam ah mat, tengkiew kasi mekar sejambak nih, nanti free kita bawak tangga bang mat amik bunga tu ek ;)

Ajzie said...

Thanks.. Happy Mothers day juga buat Puan Jamaliah..

Ummi said...

Mat, salam untuk bonda Jamaliah dan ucapan Selamat Hari Ibu untuknya yaa...semoga bonda Mat sentiasa berbahgia lebih2 lg pnya anak gantengg pndai masak hehe..
Tk lah sediakan bunga untuk ibu2 kat sini, nnt senang2 akak dtg amik ek..

cikMilah said...

Amboi cantiknyer.. kita ambik ye..Thanks a zillion!

rinnchan said...

Ni kira boleh amik la ye.... ku petik ya, bawak balik kampungku !! Tq.

Mat Gebu said...

Terima kasih pada semua yg sudi mengambil bunga "Gloxinia" (sori yeaa itu bukan bunga "rose", tapi apa kesahh, asal ada rupa rose, kita panggil je lah munga rose!!!)..

umiyumi said...

Salam mat, mat kena tag heheheh.. check my blog ;)