GONG XI FA CAI "NUFFNANG"....TERIMA KASIH!.

Assalammualaikumm, ehem ehem, dapat ang pau petang tadi, rasa mat hari ni ramai yang dapat ceq dari encik nuff... termasuk kawan2 blogger yang mat kenal..syukur alhamdulillah, rezeki allah nak bagi, sikit atau banyak itu belakang kira. Pertama kali mat daftar dengan nuff pada 9 . 04 . 2008 dulu, kira lama juga kan, masa tu ada lah pendapatan 50 sen jee...lepas tu naik jadi RM 4 macam tu dan naikkk mencanak. Masa tu mat tatau apa2, lagi pun tak macam sekarang tutorial melambak. Tapi serius mat kata masa dulu nak dpt BE senang...sekarang ni sebab jumlah blog dah banyak, jadi nuff pun kenalah berbagi2 iklan mereka..

Kira boleh lahh, kita bukan buat apa pun, cuma perlu update blog dan promot kasi orang datang dan membaca, senang kata untuk mencari tapak yang kukuh, bagi mereka yang duduk di KL dan kawasan2nya, Aktif pula menyertai event2 anjuran pihak nuff, peluang mereka lagi cerah. Apa yang mat dapat ni pun dah bersyukur...sebelum tu mat dah masukkan 2 ceq nuff dan 1 ceq dari Jelita...rezeki juga tu....bagi blogger2 semua, ingat bila anda buat je blog, terus daftar nuff, di sini. Mula2 tak berapa xtif pun tak pe, kemudian anda pertingkatkan lah usaha bagaimana nak memantap kan blog. Sapa tau nanti blog anda jadi hebat dan dikunjungni ramai...tengok macam jiran mat tu, baru 1 tahun lebih sikitt jeee....dahh femess...kannn... ok salam sayang dari DTS-Mat Gebu.....
GONG XI FA CAI "NUFFNANG"....TERIMA KASIH!. GONG XI FA CAI "NUFFNANG"....TERIMA KASIH!. Reviewed by Mat Gebu on 2/07/2011 07:00:00 PM Rating: 5

24 comments:

  1. best nye dapat duet... nak jugak.. huhuhu... ;D

    ReplyDelete
  2. erkkk...nuff kne bagi2 iklan sbb blogger dh ramai..apakata abg gebu bg2 la pndapatan tu kt blogger muda nih...kan kan kan...hahaha

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillahh.. dpt gak rezeki :P

    giha dari first daftar sampai skang jumpa kekal RM1. ahaha.. :(

    ReplyDelete
  4. Tahniah2...boleh la promote my blogkan..hehehhe
    http://badrul-perjalananku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. cikmat,meh kongsi2 fa cai det angpau meh..hihih
    Lom pernah cashout lagik laa det nuff..tp org kate kalo dah cashout utk kali pertama..iklan makin kencang masyuk..iye ke ekk

    ReplyDelete
  6. Rezeki tu cik mat...hari ni try buat kek chiffon resepi cik mat..Alhamdulillah, jadi walaupun lupa letak minyak..!

    ReplyDelete
  7. wah bestnye! Alhamdulillah rezeki...bilalah nk merasa nie..he he he

    ReplyDelete
  8. sy pun baru dapat cheque tadi.
    ekekeke.
    :p
    angpow dari nuffnang.

    ReplyDelete
  9. yaya pun baru dapat angpow dr pak nuff :p

    ReplyDelete
  10. Salam CMG, bestnya dpt dua cek ...kita dpt angpow buah limau aje :(

    ReplyDelete
  11. Waaaaaaaaaaaaaaaahhh...menciisss tayang2 kat kita...tiba2 jek rasa pening2 nak muntah...apasaiiii eh...uwaaaaaaaaaaaaa...Nantilah kita cek kita punya, berapa sen la ada kot, leh la beli limau sekotak kot..huhu

    ReplyDelete
  12. iyo lah en mat.. cik kak tompang seronok tgk cek tu.

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah tahniah cik mat..boleh belanje ler..hehe

    ReplyDelete
  14. belanja....belanja loooooo
    hahahaa

    ReplyDelete
  15. tahniah

    tq DTS,.akan ku kenang kamu sampai bila2...

    ReplyDelete
  16. Tahniah Mat....
    lepas ni boleh lah belanja makan...

    ReplyDelete
  17. En. mat .. nak la angpow tu sikit. Kakchik time2 camni single .. so layak dpt angpow. Hihi ..

    ReplyDelete
  18. @ kak chik - hahaha, tu lah..pstt kita mintak dengan Ben...amacam?

    ReplyDelete
  19. Mat, nape kena daftar dengan nuff lepas kita ada blog? My blog blm daftar lagi nih.

    Sudi2 lah jenguk blog kita ni www.shashamohamed.com. Ada apa2 komen pasal blog tu? Tq ;-)

    ReplyDelete
  20. pakcik kayoooooooooooooo...... kekekekekee

    ReplyDelete
  21. wah....bgs2...kite ni ntah bilenye nak dapt..huhu

    tolong support aku..hahaha..

    ReplyDelete
  22. alhamdulillah..dah rezeki kan abgMat..

    ReplyDelete

PERINGATAN

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.

Powered by Blogger.