BEN ASHAARI

Thursday, May 5, 2011

5 JUTA PAGEVIEWS.....SUDAHH

Salammmmmmmmmm....saat dan detik yang mat tunggu sudah sampai, bukan aku nak kawen dahh..tapi total pageviews DTS-MAT GEBU sat tadi bertukar menjadi 5 juta!!!....waaaaaaaa... Terima kasih pada semua yang sudi singgah dan tak jemu2 memberi sokongan pada blog masak2 sempoi ini...tiada lain yang boleh mat ucapkan..Syukur alhamdulillahh....dengan izinnya yang telah memberi kesihatan dan buah fikiran pada mat untuk meletak resipi di DTS ini.......

Hmmm, tak puas hati lahh lahh zoooom kejap..eh betul ke 5 juta....sambil gosok2 mata..betullahhh 5 jutaa...sat kira kosong dia...1...2...3...4...5...6 ha ah lahh 6 kosong hahhaa...ok ok jangan layan si mat, dia mengong tuuu.. Terima kasih sekali lagi pada semua., I lep u all..muahhh...salam sayang dari DTS-MAT GEBU...

40 comments:

Yatie said...

Syukur Alhamdulillah..tahniah Mat dan DTS...akak tumpang gembira dan berbangga....wowwww hebat betullah...

bersama kak Es said...

waahhh..
tak sia2 lah saya dok selak2 pi mai pi mai cari resepi kat sini...

tahniah2

en solo said...

tahniah !~

Axie04 said...

bagga jap
tahniah

AKO @ retna said...

tahniah mat hhhe....

pssttt klu la ko dapat RM5 jutaaaaa...... hehehee...

Yanmie said...

Salam,

wah tahniah!! kalau blh tukar dengan duit kan best...ehehe :)


www.yanmieonline.com

Rozita said...

tahniah CMG!

mana taknye... skrg ni je ada 130 online..fuhh...

p/s tahniah jugak pasal dah bertunang ;)

makdara TERdiva said...

hebat!!!! congrats CMG :)

Kak Rose said...

Mat, tahniah... kak rose tumpang bangga! laju betul jalan pageview caiuter tu.... by 3.51pm dah jadi 5001168. WOW.... a big WOW!

Lulu caldina said...

tahniah.............

Kak Rose said...

**pageviews counter***

Ainul Hayat said...

Tahniah Abg Mat :)

Ujang9897 said...

abg mat mmg hebat...=)

tahniah wahai bakal tunang org..=)

Rin_Aff said...

wow!!!!!

Ummi said...

MAAAAAAAAAAATTTT....TAAAAAAHHHH NIIII AAAAHHHHH.......SAPA NAMAAA TUNAAAANNGGG....???? TELOR BINTI AYAM EH? HAHAHAHAHHA

Sunah Mohammad said...

tahniah pcmmmmm~~~ tunang ke singgang...ehhh...ape saya merepek ni??? :p

Haida said...

tahniah terbukti anda memang popular, err tak nak buat giveaway ke, mangkuk tingkat ke, senduk ke jadi la..

aurora mokhtar said...

wow! alhamdulillah :) ramainye followers, tahniah mat gebu sebab wujudkan blog yg menjurus dlm bidang masakan macam ni :) senang buat tujukan, hihi.

umie mia said...

tahniah untuk en mat... sy ikuti en mat dr zaman sy knl lmn web myresepi.. then bile dah berjinak dengan blog dptla mengesan blog en mat.. memula kenal blog memang konfius en mat dengan en ben adakah org yg sama.. bila dah lama dalam dunia blog baru tau orang yg berlainan.. mmg minat dgn resepi en mat ni.. tahniah sekali lagi dan tahniah dah nak bertunang :)

lemongrass said...

tahniah Cik Mat!!!!!!! Memang marveles sungguh blog DTS n Cik Mat ni. Semoga kekal meriah mcm ni selamanya!

fazilzura said...

TAHNIAHHHHHHHHHHH..

* dan tahniah jgk cz dgr2 nk bertunang

Nieda said...

Tahniah . Bukan senang nak dapat 5 juta tu. Blog akak entah bila pun tak tahu lah nak sampai angka tu.

MamaYatie said...

weldone!! semoga success terus & share manyak2 lagi resepi..muahaha

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Tahniah :)

Teacher Maria said...

amboi, amboi, amboi, eksyen la tu..But your blog is verrry nice. Thumbs up!

CT Delima said...

Tahniah Mat..

Tapikan kalau angka tu bole bertukar kepada RM kan ker bagus Mat.. KAYO PAKCIK MAT.. hehehe

Lelord said...

tahniah CMG, dan tahniah gak nak bertunang yek.

SiS NaD said...

SaLaM aBG MaT...

WaH!~ DaH 5 JuTa Tu!~ HeBaT2!~ TaHNiaH Ye aBG MaT... TeRuSKaN MeNGHaSiLKan maSaKan YanG SeDaP2 uNtUk TaTaPaN KaMi... (^_____^)V

Shikin said...

Waaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh..5 juta tuuuuuu??

Page view Shikin Sayang....????????
bila nak sampai angka tu????

zuwaidah said...

apa lagi yang perlu kak zu cakapkan melainkan TAHNIAH CIK MAT GEBU!!!!!!!

Fafau De Craft ( Zana ) said...

Tahniah...selalu gak crk resepi kt cnie.... :)

efa nur said...

TAHNiah MAT GEBU :)


dari:
http://efagurlz.blogspot.com

Rohaida Rahman said...

congratulations Cik Mat!!!

linda said...

Tahniah cik mat...memang hebat..keep it up!!

Dawa said...

sekalung tahniah. mmg satu milestone yg boleh dibanggakan :)

akuanakpahang said...

Salam, tahniah drp saya.
Bila blog kita nak dapat cam tu :(

MamaIeta said...

Salam. tahniah.......... bila lagi lah ieta nak capai sampai tu.

miszlullaby said...

tahniah cikmat =)

MamaFaMi said...

Tahniah Mat. Mama tumpang bangga dengan kecemerlangan Mat...

K.Nor said...

salam che mat.. tahniah! DTS mmg hebat :)

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.