5 JUTA PAGEVIEWS.....SUDAHH - Dapur Tanpa Sempadan...

Thursday, May 5, 2011

5 JUTA PAGEVIEWS.....SUDAHH

Salammmmmmmmmm....saat dan detik yang mat tunggu sudah sampai, bukan aku nak kawen dahh..tapi total pageviews DTS-MAT GEBU sat tadi bertukar menjadi 5 juta!!!....waaaaaaaa... Terima kasih pada semua yang sudi singgah dan tak jemu2 memberi sokongan pada blog masak2 sempoi ini...tiada lain yang boleh mat ucapkan..Syukur alhamdulillahh....dengan izinnya yang telah memberi kesihatan dan buah fikiran pada mat untuk meletak resipi di DTS ini.......

Hmmm, tak puas hati lahh lahh zoooom kejap..eh betul ke 5 juta....sambil gosok2 mata..betullahhh 5 jutaa...sat kira kosong dia...1...2...3...4...5...6 ha ah lahh 6 kosong hahhaa...ok ok jangan layan si mat, dia mengong tuuu.. Terima kasih sekali lagi pada semua., I lep u all..muahhh...salam sayang dari DTS-MAT GEBU...

40 comments:

  1. Syukur Alhamdulillah..tahniah Mat dan DTS...akak tumpang gembira dan berbangga....wowwww hebat betullah...

    ReplyDelete
  2. waahhh..
    tak sia2 lah saya dok selak2 pi mai pi mai cari resepi kat sini...

    tahniah2

    ReplyDelete
  3. tahniah mat hhhe....

    pssttt klu la ko dapat RM5 jutaaaaa...... hehehee...

    ReplyDelete
  4. Salam,

    wah tahniah!! kalau blh tukar dengan duit kan best...ehehe :)


    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  5. tahniah CMG!

    mana taknye... skrg ni je ada 130 online..fuhh...

    p/s tahniah jugak pasal dah bertunang ;)

    ReplyDelete
  6. hebat!!!! congrats CMG :)

    ReplyDelete
  7. Mat, tahniah... kak rose tumpang bangga! laju betul jalan pageview caiuter tu.... by 3.51pm dah jadi 5001168. WOW.... a big WOW!

    ReplyDelete
  8. abg mat mmg hebat...=)

    tahniah wahai bakal tunang org..=)

    ReplyDelete
  9. MAAAAAAAAAAATTTT....TAAAAAAHHHH NIIII AAAAHHHHH.......SAPA NAMAAA TUNAAAANNGGG....???? TELOR BINTI AYAM EH? HAHAHAHAHHA

    ReplyDelete
  10. tahniah pcmmmmm~~~ tunang ke singgang...ehhh...ape saya merepek ni??? :p

    ReplyDelete
  11. tahniah terbukti anda memang popular, err tak nak buat giveaway ke, mangkuk tingkat ke, senduk ke jadi la..

    ReplyDelete
  12. wow! alhamdulillah :) ramainye followers, tahniah mat gebu sebab wujudkan blog yg menjurus dlm bidang masakan macam ni :) senang buat tujukan, hihi.

    ReplyDelete
  13. tahniah untuk en mat... sy ikuti en mat dr zaman sy knl lmn web myresepi.. then bile dah berjinak dengan blog dptla mengesan blog en mat.. memula kenal blog memang konfius en mat dengan en ben adakah org yg sama.. bila dah lama dalam dunia blog baru tau orang yg berlainan.. mmg minat dgn resepi en mat ni.. tahniah sekali lagi dan tahniah dah nak bertunang :)

    ReplyDelete
  14. tahniah Cik Mat!!!!!!! Memang marveles sungguh blog DTS n Cik Mat ni. Semoga kekal meriah mcm ni selamanya!

    ReplyDelete
  15. TAHNIAHHHHHHHHHHH..

    * dan tahniah jgk cz dgr2 nk bertunang

    ReplyDelete
  16. Tahniah . Bukan senang nak dapat 5 juta tu. Blog akak entah bila pun tak tahu lah nak sampai angka tu.

    ReplyDelete
  17. weldone!! semoga success terus & share manyak2 lagi resepi..muahaha

    ReplyDelete
  18. amboi, amboi, amboi, eksyen la tu..But your blog is verrry nice. Thumbs up!

    ReplyDelete
  19. Tahniah Mat..

    Tapikan kalau angka tu bole bertukar kepada RM kan ker bagus Mat.. KAYO PAKCIK MAT.. hehehe

    ReplyDelete
  20. tahniah CMG, dan tahniah gak nak bertunang yek.

    ReplyDelete
  21. SaLaM aBG MaT...

    WaH!~ DaH 5 JuTa Tu!~ HeBaT2!~ TaHNiaH Ye aBG MaT... TeRuSKaN MeNGHaSiLKan maSaKan YanG SeDaP2 uNtUk TaTaPaN KaMi... (^_____^)V

    ReplyDelete
  22. Waaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh..5 juta tuuuuuu??

    Page view Shikin Sayang....????????
    bila nak sampai angka tu????

    ReplyDelete
  23. apa lagi yang perlu kak zu cakapkan melainkan TAHNIAH CIK MAT GEBU!!!!!!!

    ReplyDelete
  24. Tahniah...selalu gak crk resepi kt cnie.... :)

    ReplyDelete
  25. TAHNiah MAT GEBU :)


    dari:
    http://efagurlz.blogspot.com

    ReplyDelete
  26. Tahniah cik mat...memang hebat..keep it up!!

    ReplyDelete
  27. sekalung tahniah. mmg satu milestone yg boleh dibanggakan :)

    ReplyDelete
  28. Salam, tahniah drp saya.
    Bila blog kita nak dapat cam tu :(

    ReplyDelete
  29. Salam. tahniah.......... bila lagi lah ieta nak capai sampai tu.

    ReplyDelete
  30. Tahniah Mat. Mama tumpang bangga dengan kecemerlangan Mat...

    ReplyDelete
  31. salam che mat.. tahniah! DTS mmg hebat :)

    ReplyDelete

Peringatan

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.