BEN ASHAARI

Tuesday, December 14, 2010

~4321~......NOMBOR CANTIK!...TERIMA KASIH..


Salam semua, N3 selingan dipagi hari...Semalam tiba2 mat macam terbekenan nombor pada kotak "follower" tu, bukan lah niat nak pi tikam no ekor, cuma rasa cantik jee no - 4321. Terima kasih mat pada semua yang sudi jadi follower. Dan siapakah gerangannya yang telah melengkapkan No 4321 itu?....jeng..jeng..jeng..tak lain tak bukan ialahh....."SKIEYN"dari blog "CHRONOLOGI", terima kasih sekali lagi...Kita nanti kan lepas ni nombor cantik seterusnya.

12 comments:

iqbalhakimi said...

waah,,nombor bertuah..hehe..breakfast apa pagi nie?

Ummi said...

Waaaaaaaaa....nak pi tikam kat Jonker Walk laaa...leh dpt set antik London kot...harga pun lebih kurang nombor ko letak tu laa...adeeiii..Jonker Walk mmg pergi la Mat, anak2 dh awal2 sebut nk pi situ, parking pnya la susah nk cari, nsb baik dpt kat parking lot bwh tu, tp sekerat walk jek..byk godaan..hahahaa, x larat ko, perut pun lapor, panjang gila lorongnyaa..dah la pegi tghri rghet-rghet kata org...nasib baik adik ipar akak tu pandai cakap cina, byk gak la dpt discount..hehee

ilahjy said...

hohoho..ingat ada hadiah sepriseee.. kalu ada tentu kak jelesss hehehe

apa yg kak ilah dok kaji2 kan.. ruang paling ramai org komen adalh blog cek mat laaah.. angkanya mmbuat kan kak ilah teruja.. ini petanda baik nii...itulah keistimewaan cek mat kita... pandai memasak dan ramai kawan...tahniah.. jgn putuih asaaa dlm bidang kita ni..maju terus maju..

aibaks said...

wa.. makin ramai kat sini.. tahniah CMG!

Irine Nadia MaRceLLo said...

huhu.nape irine bukan yg 4321 ;p
irine dpt no yg sblum tuh.hehe. btw, Tahaniah CMG!:)

BlueberrY CheesE said...

wahhh da rmy follower. cgrates CMG! ^^

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

tahniah.. dari sehari ke sehari makin tertambah peminat...

p/s: akak baru je update n3 sayur telur tebu tu.. kalo sudi jemputlah tengok.. hehe..

Azierazwan said...

Makin hari makin ramai yg suka DTS ni. Tahniah ya En Mat. Semoga ianya akan menjadi pemangkin pd En Mat unt meneruskan DTS ini dgn lebih gigih lg...

eelobor said...

cantik sungguh nombor tuh. kalau ada yang salah guna, hehehe mesti dah bawak ke kedai ekor

Sari Yusa Ibrahim said...

terbaekkkkkkkkk!!

anuar said...

Boleh ajar saya macammana nk dpt traffic mcmni bnyk?

LugieAmir said...

Ampat.Tiga.Dua.Satu! ngam. canthek! Tak payah Cai..leh tros goreng!hehehe

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.