BEN ASHAARI

Wednesday, April 29, 2009

AWARD DARI MAMAFAMI.......

Malam tadi kita dapat award dari "MamaFami"...u all tak kenal ke mamafami?..Aiseyy rugi tau, dia tu "blogger femes uu!!!...sebelum mat ada blog, abg mat pernah cerita pasal mamafami (fotopages)...kita ni dengar2 gitu saja laaa...Lepas dah ada blog sendiri, baru tau mamafami ni femes seantaro blogger, tak kira leer koo blogger masak2 ke atau blogger ala2 diari kehidupan...Terima kasih yeaa mama, atas tanda ingatan nihh...dan juga resipi2 yang mama kongsi bersama kami semuaa....Allah lanjutkan usia "Mama Fami".....(sikit punya baik aku kempen untuk mama...boleh jadi calon ketua wanita bahagian!!!)..... Dengan ini mat berbagi2 juga lah award ni pada semua pengunjung tak kesah lah yang ada blog atau fotopage...dengan ikhlas hati nihh...jangan lupa ambik yeaa!!...

2 comments:

SiS-lin said...

o mat...I love Your Blog toooo mat...muah3x..
eh sapa x kenal mama fami tu bkn blogger tegar le tu..kan?

MamaFaMi said...

Siapa eh MamaFaMi tu? Sket punya baik Mat kempen untuk dia? Ahakss..

Mat jangan puji lelebih Mat, nanti mama kembang cam Incredible Hulk, susah ooo. Dahlah memang susah nak cari saiz baju dan seluar ni. Karang kalau lagi kembang, jawabnya kena berkemban je la! Hihii...

Oh, abang Mat pun rajin memasak macam Mat ke? Tapi memang tak boleh dinafikanlah, Mat punya blog ni memang malatops dengan celoteh pak atok (tak leh nak cakap mak nenek sebab Mat lelaki...ahakss!) Mat yang selamba je and not to mention your superb presentation and photography, membuatkan kami kami yang perempuan ni rasa segan je. Masak memang boleh, tapi tatahias Mat tu yang... I tell you... I cannot followlah... tak reti! Mat nuntut kat gunung mana ni eh? You story telling me now...

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.