SEPULUH BLOG PENYUMBANG TRAFFIC KE DTS...

Salam pagi Jumaat. Ok selingan sekejap. DTS-MAT GEBU dengan berbesar hati mengucapkan jutaan terima kasih pada mereka2 yang sudi meletakkan link blog DTS dalam blog masing2. Mat kongsi dengan anda 10 blog milik persendirian yang menyumbang traffic ke DTS dalam tempoh sebulan (20.09.2011 - 20.10.2011), mengikut urutan 1- 10 sebagai penyumbang utama.......
Untuk semua yang singgah, followers, silent readers, teman2 blog masakan, blog personal dan blog antik, terima kasih tak terhingga dari DTS-MAT GEBU....

Post a Comment

19 Comments

  1. @ jiji dan cik kamoo - kann, cuma ada sekor kekumbang's femes di situ. Sepesel, jangan memain....

    ReplyDelete
  2. YG kumbang tu mesti ada..penyeri mjlis..hehhehe

    ReplyDelete
  3. yang pasti, blog DTS masih lagi antara penyumbang terbesar kepada trafik saya. terima kasih CMG

    ReplyDelete
  4. woww...tahniah..semua nama2 besar dan gah spt CMG juga..hihi

    ReplyDelete
  5. ape ni!!?? saya nak number satu!!!! tak aciii!

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah, walaupun blog mama cikai je, ada gak nyumbang kat traffic Mat ye.. syukur alhamdulillah. I like!

    ReplyDelete
  7. salam mat,
    bior betui ni...ada gak nama kkida nyelit kat situ ye...hehe....btw, kkida juga nak ucapkan terima kasih bebanyak kepada mat...DTS juga penyumbang besar traffic ke 1001resepi...tak caya nanti kkida entrikan...:)

    ReplyDelete
  8. blog mat pulak antara penyumbang traffic tertinggi di blog saya.. tq very much ye mat..

    ReplyDelete
  9. Che Mat...ompuitih kata u scratch my back, i scratch yours. terima kasih kerana blog CMG juga penyumbang terbesar traffik kepada blog Kjee.

    ReplyDelete
  10. 'Sayang menyayang.. Cinta dikenang..'

    Wah! :)

    ReplyDelete
  11. Waaaaaaaaaahhh..ya kee HSH tu..hehee, setahu akak DTS yg sumbang byk kat HSH...Ko jgn mintak royalty udah le ya Mat...hehe

    ReplyDelete
  12. mcm mana nk link ke blog? heee tk brp nk phm..

    ReplyDelete
  13. Tahniah!!!Blog ni memang antara blog yang terbest saya ikuti...sbb banyak resepi...really like dan teruskan menulis..saya akan sokong dan ternanti2 entry yang akan di paparkan...:-)

    ReplyDelete

Peringatan

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.