BEN ASHAARI

Tuesday, January 26, 2016

SET CORELLE...TAK BELI...PASTI MENYESAL!!..

Assalammualaikum semua, entri kali ni che mat kurang bebel, tapi nak anda semua layankan gambar set2 corelle dari Kak Ton Corelle, yang semakin ganas dengan koleksi2 mantap yang pasti anda mampu miliki. Harga dalam kategori mampu milik. Yelah dah nama pun set corelle, alah membeli menang memakai. Satu lagi, set2 corelle ni tahan lasak, bila anda guna untuk hidangkan makanan, semua masakan bertambah sedap....nak2 makan masa lapar..ehemm...
Memang mengancam.....harga seperti tertera pada setiap gambar tu yea....pilih jangan tak pilih...

 Yang ni pun...lawa2...cantik2...seksi2 semuanya...meleleh air liur nengok nya...boleh termimpi2 nak, pakcik kau!...

Ada lagi...bukan tu saja, cuba tengok yang ni pulak...nak style hidangan gaya modern boleh, klasik boleh, pendek kata semua gaya hidangan ngam dengan set2 corelle ni...ishh...gerammm!!

Set2 pada gambar di atas ni semua untuk hidangan 4 orang, 16 keping.....


Yang ni pula (gambar atas ni), set hidangan untuk 6 orang, 18 keping (mug takde). Kalau hidangkan kat meja makan, anda boleh gandingkan dengan gelas gaya modern, mix n match pun lawa juga set macam ni...

Bagi yang nak set lengkap makan untuk 6 orang, yang atas ni pilihan tepat. Datang dengan set lengkap 30 keping. Harga tertera pada gambar.... 

Dan bagi yang nak topup pinggan hidang lauk (yang bujur) dan mangkuk lauk tambah (yang bulat), anda boleh beli berasingan seperti dalam gambar. Pinggan hidang lauk tu berharga RM 95.00 dan mangkuk lauk pula berharga RM 65.00, Stok adalah terhad, kalau habis tu...habis lah yea, maka kalau ada niat nak beli elok lah beli terus dengan Kak Ton Corelle. Ingat tagline Kak Ton Corelle - Bayo ari ni esok ngantor...dan semestinya pos percuma di Semenanjung Malaysia. Kalau berkenan apa lagi , rembat leer, bior nyesal beli dari menyesal tak beli!....

Sebarang pertanyaan dan untuk perkembangan terbaru, anda boleh....

WASSAP : 012 2727 504 ( KAK TON CORELLE )






4 comments:

YB Shehan said...

cepat2 saya scroll. x sanggup tahan leleh.. hehehe

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

Kak Sari suka dengan pinggan2 yg segi empat tu CMG

Yuyu Zulaikha said...

stress memilih, pokcik mat tak berapa gebu ni :'(

Ahmad Asraff Ahmad Ruslan said...

set-set corelle ni memang ramai yang minat untuk beli...

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.