BEN ASHAARI

Tuesday, October 27, 2015

JOMMM BERGAYA DENGAN SET CORELLE!!!

kak ton1
Wowww...lawanya set corelle you!!...itu antara pujian pertama yang anda akan terima bila menghidangkan makanan dalam set pinggan mangkuk corelle. Set corelle ini bukan saja tahan, malah kekal cantik sepanjang masa, kiranya anda membuat pilihan bijak. Dengan corak terkini, menjadikan ia satu kelengkapan yang perlu untuk setiap kediaman, tak kiralah samada di bandar atau pun desa. Kecerian pasti menjadi milik anda sekeluarga bila set corelle menjadi pelengkap hidangan di atas meja makan. Tak rugi kalau anda beli, walaupun disimpan lama, ia tetap ada 'harga', bila satu ketika nanti ia menjadi set2 'vintage'. Alah che mat, kami takde masa lah nak ronda2 cari set corelle, lagi pun rata2 kat pusat2 membeli belah, harga yang ditawarkan, kami hanya mampu tengok ajer...huhu...

kak ton6
Toksah khuatir, nampak gambar atas ni, punyalah melambak kotak2 berisi set corelle corak2 terkini dan juga corak 'evergreen' yang sentiasa mendapat permintaan. Harga pulak, in sha Allah mampu milik, walaupun ada sedikit kenaikkan. Tapi ia tetap murah jika dibandingkan dengan harga luar. Tak sabar nak tau?...Anda ingat Kak Ton 'Comel'?..ha ah ni Kak Ton yang itu lah, orang yang sama menjual set corelle dengan harga mampu milik. Yang bagusnya, set2 corelle ni semua stok memang dah ada, tak payah nak tunggu berbulan2 baru nak dapat. Anda tinggal pilih mana yang berkenan, bayar seperti harga pada setiap set dan ikut arahan selanjutnya. Settle semuanya esok jugak Kak Ton pos, satu lagi nak habaq mai, pos ke semenanjung Malaysia semua percuma ceq oiii!...Berbaloi kan, bak kata Kak Ton...BAYO ARINI, ESOK NGANTOR!....macam tu...

kak ton5kak ton4
Ciri-ciri corelle yang anda kena tau selain corak yang cantik, ia juga ringan dan tahan hentakan, maksudnya tak mudah sumbing bila berlaga antara satu sama lain, tapi kalau di hentak sekuat tidak, memang pecah berderai lah, jangan macam tu, be gentle ok, kata omputih. Ringan dan nipis, jadi bila nak simpan dalam kabinet, tak delah makan ruang, bila tak makan ruang bolehlah anda tambah lagi beberapa set, bijak kan che mat, tau dah...terima kasih. Sesuai dicuci dalam mesin cuci pinggan atau dishwasher. Setiap barangan corelle diperbuat dari 3 lapisan gelas vitrelle yang menjadikan ia ringan dan kukuh. Boleh juga digunakan dalam ketuhar gelombang mikro. Senang cerita, anda beli dan rasai pengalaman menggunakan set corelle itu sendiri...baru tau nikmatnya...

kak ton2kak ton3
Dah tak sabar nak shopping set corelle yang cantik2 ini...ok meh che mat kasi tau cara mudah anda nak beli, dengan hujung jari pun boleh. Sebarang pertanyaan untuk pembelian atas talian, anda boleh hubungi..

WASSAP : 012 2727 504 ( KAK TON CORELLE )


FACEBOOK : KAK TONS CORELLE

INSTAGRAM : KAKTONSCORELLE

2 comments:

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.