BEN ASHAARI

Friday, September 4, 2015

BISKUT RAYA HAJI...TEMPAHAN KINI DIBUKA...

rsz_b8rsz_b11
rsz_b2rsz_b4
rsz_b6rsz_b3
royale pistachio
Salam semua....Biasanya biskut raya hanya dihidangkan ketikan Raya Puasa atau Aidil Fitri sahaja, Apa kata tahun ni kita hidangkan biskut raya ketika menyambut Raya Qurban atau Aidil Adha. Sapa kata raya haji tiada tetamu bertandang. Walaupun tak semeriah Aidil Fitri, namun tak salah menghidangkan tetamu yang datang dengan biskut raya yang sedap dan enak. Tiada masa nak buat, atau rasa tak yakin dengan hasil biskut yang kita bikin sendiri?....Meh sini che mat kongsikan pada anda kat mana boleh beli biskut yang sedap, cantik, comel dan harga yang amat2 berpatutan serta rasanya in sha Allah dijamin sedap!...Kali ini ada 7 jenis biskut yang sememangnya mendapat sambutan terhangat setiap tahun ketika bulan Syawal....antaranya ialah

  1. GOLDEN COCONUT (paling laris!!)
  2. ROYALE PINEAPPLE TART
  3. ROYALE CHEESE TART
  4. ROYALE OREO
  5. ROYALE RED VELVET
  6. ROYALE BANGKIT CHEESE (cair dimulut!)
  7. ROYALE PISTACHIO
Harga promosi untuk Aidil Adha seperti berikut...
  • Untuk yang 30 keping (1 balang), beli 5 barang dengan harga RM 100 (harga biasa RM 22/per balang)
  • Untuk yang 50 keping (1balang), beli 5 balang dengan harga RM 145 (harga biasa RM 30/per balang)
Untuk pertanyaan dan tempahan boleh hubungi...
TARIKH TUTUP TEMPAHAN PADA 15HB SEPTEMBER 2015!....


3 comments:

Aishah Amin said...

royal cheese tart and bangkit cheese tu dengar pun dah terliur :)
Aishah

uMMiIRa said...

golden coconut tu cam best jer....

Ieta Mat Saad said...

Wahhhh memang sedang mencari. Terima kasih Che Mat info.

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.