BEN ASHAARI

Wednesday, December 3, 2014

JOMM SHOPPING DI 'BEN ASHAARI MUSLIMAH CHANNEL'

Membeli belah satu aktiviti yang amat menyeronokkan, terutama pada kaum wanita. Yelah mereka kan insan istimewa ciptaan Allah swt, yea tak...Jadi perlulah kelihatan cantik namun sopan dan tidak menjolok mata. Kadang2 bila nak keluar shopping, berasak2 di pusat membeli belah atau butik2, pasti anda rasa tak selesa. Dengan anak kecil lagi (psstt, tau tak....lelaki paling lemah bila nak temankan wanita bershopping...ehemm, faham2 aje lah kan). Namun pada era sekarang ni berbelanja secara on-line menjadi pilihan utama. Selamat dan selesa kerana membeli belah dari rumah. Satu lagi kena tengok juga dengan sapa kita beli untuk mengelakkan ditipu....

Dengan kemajuan teknologi, anda kini boleh membeli belah dengan lebih seronok lagi, di mana saja hanya menggunakan telefon pintar anda. Dan yang terkini - Ben Ashaari Muslimah Channel, amat menarik dan anda patut cuba. Tapi sebelum itu, kena lah download dulu aplikasi ini di googleplay dan search 'Ben Ashaari' (nanti akan muncul seperti ini), lepas tu anda downlod. Dan boleh membeli belah dengan tenang tanpa gangguan. Anda boleh baca di sini untuk lebih terperinci mengenai Ben Ashaari Muslimah Channel...Selamat membeli belah!!..

Terima kasih sudi membaca..

2 comments:

Hamidi SP said...

Jangan lepas peluang terbaik ni..

IeRA said...

Singgah sini..

Jika sudi follow saya ye..tq

http://teratakcassia.blogspot.com/

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.