BEN ASHAARI

Sunday, May 27, 2012

EHH.....MACAM KENAL JEE BLOG TU.....

Segan lah bila tengok gambar atas tu..hehe, tempoh hari Puan Lily Haslina, pesan kat FB seperti berikut - "Oh....untuk Adnan Ibrahim aka chematgebu.... tadi TV3 NONA ada captured jugak blog mat dari skrin lappy akak tau...tengok ye Nona TV3 hujung minggu ni... sebab masa team Nona mintak akak klik satu blog lain, akak spontan klik blog mat". Tuuu dia Kak Lily, segan ai..haha, apa2 pun ribuan kasih saya ucapkan untuk Kak Lily. Kebetulan hari ni mat ada tetamu dan ngam2 jam 2 petang mereka sampai. Hmm, rasa macam tak de peluang je nak menonton TV. Jadi mat cepat2 siapkan benda2 makan, hidang semua, dan bila mat masuk bilik, tengok TV, ngam2 dia tayang itu part yang ada gambar sebahagian blog DTS...wahh teruja sudah. Tapi tak leh buat apa2, sebab dah hujung2. Yang ni mat ambik dari tonton.my. Teman blog yang post pasal ni kat wall mat Puan Izah Daut dan teman2 yang lain, terima kasih yea....Jangan lupa bulan depan, jiran mat Ben Ashaari akan muncul di NONA sempena hari bapa (kalau tak silap 10 hb Jun 2012, Ahad, apa2 nanti mat update)....kita saksikan sama2 nanti...Ok tu saja, assalammualaikum...

28 comments:

Iffah Afeefah said...

ueahhh tahniah skali lg pcm

Mat Gebu said...

@ iffah - terima kasih, walaupun hanya paparan wajah blog pcm, tapi dah besar maknanya tu...

i'mNOTmasterchef said...

mantap la che mat! Congrets!

JAI said...

Wahh tahniah bro CMG..uihhhh dah kira kategori retis ni..hehe

Ummiakid @ lily said...

Tahniah cm...saya tgk...saya tgk...ecehcehh...saya pulak terja lebey...apapun Tahniah..

laskar pelangi said...

tahniah :))

miz ruha said...

sy pun tgk kat nona tadi,,
eh2,cam kenal je blog tu,,betul rupanya,,
tahniah!!

azila said...

Tahniah en.matttt.x aci,sbb xckp awal2..huhuh

azila said...

Tahniah en.matttt.x aci,sbb xckp awal2..huhuh

Nyamuk Terbang said...

terperasan gk td....ad blog nie dlm nona..tpi kejap jer...cayalah apa2 pn

maznah said...

Akak ucap tahniah utk mat. Akak pun tgk tadi dan terjerit juga bila tgk DTS kat dlm tv. Teruskan usaha anda cmg..

IdaShazana said...

alamak...kenapa tak nampak ni?
tadi dok menebeng depan nona, mesti waktu anak2 tukar channel lain

Syat0za Zai said...

tadi zai ada gak tgk :D wahhh, bestnya blog masuk tv

**MAG** said...

Wow...Congrats!

Citra NaniZam said...

citra pon tengok nona tadi.. kak lily tak kenal tapi sorotan blog yg dipaparkan kenal sesangat.. tahniah CMG

YUSMALIZA SAJALI said...

bestyer tengok kengkawan sume berblog.saya ni tak pandai uhhuhuhu

snuMun said...

mun pun tgk td...skali part PUan LIly tu..eh..cm kenal je blog tu..papepun congrats cik mat! proud proud!

snuMun said...
This comment has been removed by the author.
maszull said...

assalamualaikum cik mat...tahniah yer !!! mama pun ada tengok kat Nona tadi...:)

JIJI YU said...

pergh pergh pergh..nak nikonn..

JIJI YU said...

pergh pergh pergh..nak nikonn..

Azlina bt. Azis said...

saya pon ada tengok. Tetiba rasa teruja plak. Macam blog kawan baik plak yg masuk tv hehehe

Azlina bt. Azis said...

saya pon ada tengok. Tetiba rasa teruja plak. Macam blog kawan baik plak yg masuk tv hehehe

Chah said...

saya yang tk pernah menonton nona buat tahn ini tetiba rasa cm nk melekat lak depan tibi semalm..tahniah cikmat! saya suka...syabas!!!!

O'gosh said...

saya terperasan semalam masa tgk Nona....ingatkan nak tayang cikMat la skali..tunggu2 xde plak...anyway, tahniah..

Nor&Lee SweetMemories said...

terbaekkkkkkkk.....

Nur-nba said...

Tahniah buat CMG dan Kak Lily Haslina Nasir.. Saya pun teruja melihat rancangan Nona semalam..

noradzlina.kamdani said...

kita pun nmpk blog che mat ms 'tertengok' nona ari ahad kemarin.

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.