BEN ASHAARI

Thursday, March 1, 2012

.............KOSONG NAMUN BERISI..........

(Gambar dari sini....)

Malam....permulaan bulan Mac yang kurang memberangsangkan buat DTS. Rasa macam "kosong", idea satu pun takde....memasak memang seronok, tapi bila sampai satu ketika, rasa kebosanan melampau, idea semua hilang ibarat digulung ombak ganas. Walaupun entri petang tadi mat letak gulai ketam, tapi itu bukan lah satu yang bess sangat, sekadar meletak entri agar nampak DTS masih bernyawa..masih hidup. Entri malam ini pendek. Dan sebelum mat akhirkan, DTS ingin mengucapkan terima kasih pada teman2 yang sering singgah dan memberi sokongan serta blogger2 yang sudi meletakkan link blog DTS di blog mereka.

"Hargailah insan2 yang kita sayang selagi mereka ada....Nyawa kita semakin hari semakin rapuh, jadi manfaatkan ia sebaik mungkin..."

Selamat malam semua dan assalammualaikum... Salam sayang dari DTS-MAT GEBU..

10 comments:

Choco Ani said...

Wsalam dan selamat malam CMG moga dlm keberkatan Allah swt sentiasa..

ummiaisyah said...

cun la gambo prahu tu...betoi ckp mat tu..sy ni selalu x menghargai apa yg sy ada skrang..nnti kalo dh xde br mencari

JIJI YU said...

nnti nak aksi gmbr dslr jiji cun2..nak kasi kat papa

*Arr said...

bila kehilangan baru tercari-cari~ urm mharapkan hari2 MG disinari keceriaan dan semangat yg kuat! aja2 fighting!

KiD said...

salam ukhuwah dari saya.. kekadang takde idea, penat gak nak perah otak.. hehehee

Yatie said...

Samalah akak Mat, mood merundum abesss...siap anak kat UK tepon tanya, nape mama tak letak n3 terbaru...mama ok ke..mcm2 dia tanya..padahal akak ok je..cuma mood mengupdate ni berkurangan..agaknya penat sangatlah ambek dan ngantor anak2 sklh..pastu mmng busy betullah...btw jaga diri dan kesihatan ya Mat..

Sunah Sakura said...

pcm....saya nak nangis...

FnF Simple Life said...

Thanks for all the ilmu...may Allah bless you always...

Aswani said...

biasalah tu cik mat, kdg2 tu mmg tak idea nak masak apa kan, itu tandanya kena makan air tangan org lain 2-3 hari, barulah idea datang balik :-)

Sari Yusa Ibrahim said...

Hidup umpama roda

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.