BEN ASHAARI

Tuesday, January 3, 2012

YESS!!... 10 JUTA PAGEVIEWS SUDAH..TERIMA KASIH!

Yessss!!!...Akhirnya menjadi 10 juta pageviews juga. Sempena tahun baru 2012 ni kan, dan ia insya Allah satu permulaan yang baik dan pembakar semangat. Walaupun jika anda lihat PV yang sebenarnya sekarang ni telah melebihi 10 juta, tapi mat hendak juga meraikan angka seperti gambar di atas tu. Terima kasih pada semua yang sudi singgah tanpa jemu....Tak lupa mereka2 yang memberi sokongan moral...Terima kasih sekali lagi, tak lupa pada Sunah juga. Selamat malam dan salam sayang dari DTS-MAT GEBU...

27 comments:

JIJI YU said...

sunah je..ahaha

Luqman Hakim said...

huhu terbaik la bro mat

Mat Gebu said...

@ jiji - hahaha...pstt cer tanya sunah pesal pcm ucap terima kasih kat dia...

@ luqman hakim - terima kasih untuk anda juga...

AKO @ retna said...

syabas mat!!!

banyakkan lagi citer pasal makanan makanan dan makanan :p

Ujie said...

wah..tahniah ya!!

semakin bersemangat tentunya.

zaty said...

tahniah2!teruskan memasak ok.sy suka tgok resipi kt sini :)

Sis-Lin said...

Bestnyaa...apasal ek nombor aku tu x nampak bergerak2 hehehehe

cerita buang masa said...

tahniah...

mama ju, said...

Salam

Tahniah! Kak pun selalu promote blog en Mat. hehe ramai geng sudah link blog ni.
Mengodeh blog Norzalina, tertgk N2nya pasal pertemuannya dgn En Mat. Wah bestnya.

Mama Mirza said...

tahniah abang mat... dan terima kasih untuk semua tunjuk ajar masak dan tips dalam blog nih yang banyak saya gunakan.. halalkan ya..

Kjee said...

CONGRATS CHE MAT. KJEE BARU NAK TERHEGEH2 DAPAT 2 JUTA. HEHEHE. AWAK MEMANG HEBAT!!!!!

Cikmin said...

tahniah CMG!! kagumnesss..

whitecappuccino said...

Wow!! banyaknyer!! tahniah!!

Kira Kekuri said...

tahniahh !! =3

Najwa Sofwani said...

perghhh banyak tuuu :D
blog ni mknn best2 kot, ari2 mesti xmiss nye..hihi

Nieza said...

tahniah cik mat:)

Rima said...

C0ngrats CM! not easy to get that nbr and i am so happy and proud of u..

Messy Mummy said...

Tahniah Cik Mat! Amazing...

Shikinhamid Shikinhamid said...

Tahniah cik mat..bestla

laskar pelangi said...

WAHHHHHH! TAHNIAH =)

mas saari said...

banyaknya!!! tahniah...

ibh said...

Tahniah CMG....banyak tuuuu..

Ummi said...

Mat, utk pengetahuan koo...DTS mmg terbaaaiiiikkk dan ori...senyum selalu! :) Tahniaaaah Mat!

Isteri Encek Bard said...

tahniah CMG....

lyza said...

Taniah taniah taniah..
tapi blog ni memang best pun.. so tak mustahil akan jadi billion million trillion plak nant...^_^

Ujang9897 said...

Gila..!!!!!!!!

bak separuh..=)

Sunah Sakura said...

hahaha..saya baru baca entri ni...jiji, ko tak nak tau ke???

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.