BEN ASHAARI

Sunday, January 1, 2012

10 BLOG PENYUMBANG TRAFFIC TAHUN 2011...TERIMA KASIH.

(Dari 31.12.2010 - 31.12.2011. Sumber : Google Analytics )

Salam entri selingan kejap, bukan apa, entri untuk mengucapkan terima kasih pada blogger yang menjadi penyumbang traffic ke blog DTS-MAT GEBU sepanjang tahun 2011. Mat cuma letak 10 blog teratas...pada yang tak tersenarai tu jangan kecil hati yea..Anda banyak membantu DTS berada pada sekarang ini. Mat berterima kasih sangat2, sebab blog masak2 ni, bukan semua akan singgah, tapi anda tetap memberi sokongan tanpa jemu. Untuk teman2 blogger masakan, terima kasih teramat sangat pada anda....Ok mat senaraikan top 10 blog yang menyumbang traffic ke DTS, seperti di bawah..
  1. Kongsiresipi.com
  2. Benashaari.com
  3. Salam2benua.blogspot.com
  4. Fromintankitchen.blogspot.com
  5. Ummizaihadi-homesweethome.blogspot.com
  6. Hanieliza.blogspot.com
  7. Hanamemories.blogspot.com
  8. Dapurkakjee.com
  9. Koleksi1001resepi.com
  10. Mamafami.blogspot.com

Dan juga pada semua blogger2 yang meletakkan link DTS-MAT GEBU...Jutaan terima kasih dari mat....


9 comments:

Sis-Lin said...

Alhamdulilah...
Selamat Tahun Baru Mat..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

alhamdulillah...blog encik mat juga sentiasa menyumbang trafik tertinggi buat blog saya. terima kasih byk2.ramai pembaca dr sini ziarah ke blog saya juga.moga blog encik mat gebu terus maju.

JIJI YU said...

pergh..geng beriban pengunjung ni..ahah

Mat Gebu said...

@ sis linn - terima kasih linn dan selamat tahun baru 2012..

@ LM - sama2 dan terima kasih juga untuk LM, selamat tahun baru 2012.

Tihara said...

selamat tahun baru en.mat :)

mizz.miza said...

slamat tauin baru ^^

lemongrass said...

Cik Mat,
blog Cik Mat pulak penyumbang tertinggi traffic kat blog saya. Terima kasih tak terhingga buat Cik Mat. Kalau takde link blog saya kat tiffinbiru ni, memang senyap sunyi lah blog saya tu :-).

~~zAnAfAhMi~~ said...

Selamat tahun baru CM, moga DTS lebih dikenali akan dtg, kita tumpang gembira.

maszull said...

assalamualaikum CMG...alhamdullilah ramainya penyumbang blog ini...:)

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.