BEN ASHAARI

Thursday, December 1, 2011

TERIMA KASIH PADA BLOGGER2 INI...DAN SEMUA..

Salam semua, kali ni takde entri resipi, mat penat lah, letih dan tapak tangan kiri pun baru saja baik, renyah banyak2 kang mula sakit balik. Kali ni mat nak letak 10 blogger yang menyalurkan traffic sepanjang bulan November 2011...Terima kasih mat pada mereka semua dan juga pada semua yang letak link blog DTS di blog masing2. Tanpa anda DTS tiada erti. Maklumlah kita berblog ni bukan senang nak puaskan hati semua orang. Jutaan terima kasih yea sebab sudi menerima blog ku yang tak seberapa ini....dan jika ada terkasar bahasa, mat minta maaf...pada mereka jika ada nak tegur sesuatu silakan, kalau benda tu agak peribadi, boleh email mat...kalau mat rasa benda tu relevan dan perlu untuk kebaikkan semua, apa salah mat perbetulkan mana yang patut....Ok mat senarai kan top 10 blogger yang menyumbang traffic ke DTS.....

1 - Puan Azlita - fromintankitchen.blogspot.com

2 - Kak Jee - dapurkakjee.com

3 - Lemon Grass - salam2benua.blogspot.com

4 - Kak Ida 1001 Resipi - koleksi1001resipi.com

5 - Ben Ashaari - benashaari.com

6- Chef Hanieliza - hanieliza.blogspot.com

7 - Kak Ummi Kuantan - ummizaihadi-homesweethome.blogspot.com

8 - Mamafami - mamafami.blogspot.com

9 - Ros Jintan Manis - jintanmanis.com

10 - Kak Yatie - yatiememories.blogspot.com

~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~

Terimaa kasih dan salam sayang dari DTS-MAT GEBU untuk semua...

23 comments:

Citarasa Rinduan said...

tahniah cik mat..

Sunah Sakura said...

haih bila la saya nak jadi penyumbang trafik DTS ni ye..erk! mimpi aje!!! hahahahahhaha

Melur Jelita said...

Tahniahhhhhhhhh

Syafiq Ahadin said...

wahhh!! thniah mereka. semuanya superb!

Deen Azmee said...

wahhh.. tahniah pakcik mat.. tahniah gak kepada blogger2 semua.. hehehe..

Iffah Afeefah said...

terime kasih pcm sbb penyumbang trafik kpd blog picisan ku

HasrulHassan [HH] said...

Sama-sama cik mat .. :)

informasi my said...

:)

maszull said...

assalamualaikum ...tahniah pada semua nyer yer...:)

Yatie said...

terima kasih Che Mat sbb tersenarai gak walau no 10...akak mmng suka sangat singgah blog DTS... mmng best, macam2 ada...terima kasih berkongsi ilmu yg bermanfaat pada kami semua..

Cik Pulau said...

wewittt.
cayalah...
kalau blog sy la pcm..
dalam mimpi pun belum tentu tersenarai..
xlayak pn..muahahaha..

Just Dila79 said...

fifi fairuzz fuyyyohhhh...!!!!

congrat's semua...apapun blog DTS ni memang dan patut teguh kukuh disebabkan hasil usaha kerja keras peluh inchik mat sendiri juga adanya....

Kjee said...

Terima kasih CMG sebab blog DTS adalah penyumbang utama traffik kepada blog Kjee di kalangan bloggers. tenkiu. muah muah muah

Kjee said...

Terima kasih CMG sebab blog DTS adalah penyumbang utama traffik kepada blog Kjee di kalangan bloggers. tenkiu. muah muah muah

yangbaik said...

tahniah kepada mereka semua dan selamat berkarya kepada DTS... semoga berhasil mengeluarkan resepi yang enak2 lagi..

Lelord said...

Tahniah CMG, tahniah semua

Sis-Lin said...

hu3..ye la sunah, bila la nama kita nak masuk ek..ni masuk bila nak cr respi aje..huhuhu

azieazah said...

Take and give!
Saling menyokong.

Komuniti blogger yang sihat.

Tahniah... semoga terus maju.

AZLITA AZIZ said...

Terima kasih juga dari akak kerana DTS juga penyumbang trafic Blog Masam Manis..

Sama-sama kita meriahkan blog masakan.. :D

Ummi said...

Waaaahhh...HSH selalu masuk list...mintak la ayam panggang sekor...hehehee.. Mat, sebenarnya DTS lg byk menyumbang dan tersumbang utk HSH...hahahaha...terima kasih berjuta2 lemon gak buat DTS dan CMG.. :)

mas saari said...

mekasih jugak pada Chef Mat sebab sudi follow blog Mas dan letak dalam bloglist...

kecur air liur je setiap kali masuk blog chef Mat ni...heheheee

azila said...

hehhe..terima kasih kembali en.mat.opps..xder dlm senarai ek blog zla?hehhe....apa2 pon tahniah :)

MamaFaMi said...

Ala Ummi, why you take my number 7! I no pren you.... hehehehe. Apa-apa pun, Mat Gebu tetap mantops!

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.