BEN ASHAARI

Friday, October 21, 2011

SEPULUH BLOG PENYUMBANG TRAFFIC KE DTS...

Salam pagi Jumaat. Ok selingan sekejap. DTS-MAT GEBU dengan berbesar hati mengucapkan jutaan terima kasih pada mereka2 yang sudi meletakkan link blog DTS dalam blog masing2. Mat kongsi dengan anda 10 blog milik persendirian yang menyumbang traffic ke DTS dalam tempoh sebulan (20.09.2011 - 20.10.2011), mengikut urutan 1- 10 sebagai penyumbang utama.......
Untuk semua yang singgah, followers, silent readers, teman2 blog masakan, blog personal dan blog antik, terima kasih tak terhingga dari DTS-MAT GEBU....

19 comments:

JIJI YU said...

pergh...geng2 ayahanda

Cik Kamoo said...

wah sume geng chef nie...hebat2

Mat Gebu said...

@ jiji dan cik kamoo - kann, cuma ada sekor kekumbang's femes di situ. Sepesel, jangan memain....

Sis-Lin said...

YG kumbang tu mesti ada..penyeri mjlis..hehhehe

eelobor said...

yang pasti, blog DTS masih lagi antara penyumbang terbesar kepada trafik saya. terima kasih CMG

Diana @ bilakukatacinta said...

geng2 chef..

Junie Octovian said...

Baguslah...Mat dah mula ceria.

Ryo Azhar said...

woww...tahniah..semua nama2 besar dan gah spt CMG juga..hihi

yuyu Zulaikha said...

ape ni!!?? saya nak number satu!!!! tak aciii!

MamaFaMi said...

Alhamdulillah, walaupun blog mama cikai je, ada gak nyumbang kat traffic Mat ye.. syukur alhamdulillah. I like!

ida @ 1001resepi said...

salam mat,
bior betui ni...ada gak nama kkida nyelit kat situ ye...hehe....btw, kkida juga nak ucapkan terima kasih bebanyak kepada mat...DTS juga penyumbang besar traffic ke 1001resepi...tak caya nanti kkida entrikan...:)

Sari Yusa Ibrahim said...

kita tak dpt nombor eh?? hihi

Ujang9897 said...

silent reader..=)

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

blog mat pulak antara penyumbang traffic tertinggi di blog saya.. tq very much ye mat..

Kjee said...

Che Mat...ompuitih kata u scratch my back, i scratch yours. terima kasih kerana blog CMG juga penyumbang terbesar traffik kepada blog Kjee.

Oh Oeya said...

'Sayang menyayang.. Cinta dikenang..'

Wah! :)

Ummi said...

Waaaaaaaaaahhh..ya kee HSH tu..hehee, setahu akak DTS yg sumbang byk kat HSH...Ko jgn mintak royalty udah le ya Mat...hehe

Aryanie Ismail said...

mcm mana nk link ke blog? heee tk brp nk phm..

Ummi Syasya Qistyna said...

Tahniah!!!Blog ni memang antara blog yang terbest saya ikuti...sbb banyak resepi...really like dan teruskan menulis..saya akan sokong dan ternanti2 entry yang akan di paparkan...:-)

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.