BUAT MEREKA YANG MENGHARGAI DTS - BA.... - Dapur Tanpa Sempadan...

Monday, October 17, 2011

BUAT MEREKA YANG MENGHARGAI DTS - BA....

Salam awal pagi Isnin, coretan ni mat tulis hampir jam 1.30 pagi, mata tak nak lena..hmm, entri ringkas ini untuk penghargaan mereka2 yang dengan ikhlas membuat entri2 mengenai hubungan blog DTS (Dapur Tanpa Sempadan) dan BA (Ben Ashaari). Sebelum tu mat minta maaf, sebab terlepas pandang entri2 anda tu. Mat jumpa pun bila mat google. Terbaru ni mat jumpa penghargaan untuk kami dari blog "Mr. Baiz" di sini.. Bagi mereka2 yang pernah menulis untuk kami, pun mat ucapkan Terima kasih tak terhingga. Diam tak diam 2 tahun sudah hubungan jiran blog DTS-BA, dalam jangka masa tu, tiada apa2 rintangan....DTS - blog masak2, manakala BA - blog personal dan informasi. Kami takde masalah, cuma ada yang berprasangka buruk dan tidak dapat berfikir secara positif..tu saja, biasalah manusia kan, walaupun berpelajaran setinggi langit, dalam hal2 yang tertentu, mereka akan bersikap kolot dan tidak boleh berfikir secara terbuka...

Sebelum mat tutup entri ni, terima kasih teramat sangat, pada mereka yang sudi menerima blog DTS ni....secara jujur dan merendah diri, DTS hadir dalam dunia blog ini bukan hendak mencari glamer atau menuntut pujian..cukup lah sekadar diingati dan benda2 yang mat dan ben ashaari kongsi di blog masing2 memberi manfaat pada semua. Buat mereka2 yang menghargai hubungan jiran DTS-BA, doakan lah agar tali persahabatan kami kekal hingga akhir hayat..insya Allah.....Salam sayang dari DTS-MAT GEBU..

25 comments:

  1. saya sayang DTS

    moga DTS dan BA sentiasa happy dan tabah berblogging


    kalian, pasangan blogger yang sangat HEBAT..

    ReplyDelete
  2. Salam & morning Mat...
    Emo sikit ye sejak kebelakangan ini...tapi x apa...teruskan usaha kerana dalam duka ada suka.
    Blogmu sudah ada ramai peminatnya. Jangan kerana nila setitik..rosak pula susu sebelanga.
    Aja...aja...hwaiting!

    ReplyDelete
  3. Agak agak sifubeng meleleh tak...ehehee

    ReplyDelete
  4. thanks jugak sbb sudi follow blog saya..hihii

    ReplyDelete
  5. kahkahkah! habang bengg mesti melelehhhhhhhhhh! :P

    ReplyDelete
  6. Memang betul2 bertemu buku dengan ruas!! hehehhee...ngam dan terbaikkk untuk manfaat semua... :)) Bravo..!

    ReplyDelete
  7. luv your blog che mat...sentiasa menjadi sumber inspirasiku~~

    ReplyDelete
  8. moga DTS-BA akan kekal bersahabat buat selamanya dan akan terus menyerikan dunia blog sampai bila-bila serta tidak menghampakan hati pembaca setia blog2 ni..

    aminn...^^,
    lalala~

    ReplyDelete
  9. Ngape Cik Mat makin kerap post entry emosi lately? Jgn la selalu mcm tu. Emosi tu bleh memberi aura negatif pada blog tau... So, ceria-ceria la seperti selalu ye.

    ReplyDelete
  10. sabarlah dalam bersabar kerana sabar itu indah...
    jangan kisah apa org nak pertikaikan yang penting TiffinBiru pembakar semangat saya utk memasak..blog masakan yang pertama saya jumpa dan skodeng selalu.

    ReplyDelete
  11. blog yang saya dah ikut sejak mula mem-blog.. sifu & panduan sewaktu di luar malaya..

    ReplyDelete
  12. moga ikatan itu terus berkekalan hgga ke akhir hayat..takyah hirau org nk kata hape..pedulikan.. :)

    ReplyDelete
  13. saya suka blog DTS ni tp byk tgk diam2 je..blog ni hebat, segan lak saya..keep it up en.mat :)

    ReplyDelete
  14. Semoga hubungan DTS-BA kekal selamanya. All the best to both of you.

    ReplyDelete
  15. Semoga persahabatan ini akan berkekalan hingga kehujung nyawa ya Mat.

    ReplyDelete
  16. moga terus maju dan ceria selalu. teruskan menulis blog dgn resipi yg menarik,begitu jugak ben

    ReplyDelete
  17. jiran yang tak pernah kenal erti kalah..kan....hihi..selamat maju jaya..terima kasih juga atas entry ini..:)

    ReplyDelete
  18. saya suka blog ni dan dah lama mengikutinya.ari ni baru nak cuba tegur mat.

    ReplyDelete
  19. Amin.
    Belum boleh berhenti singgah blog DTS walaupun bukan tiapkali meninggalkan komen.
    Semoga CMat terus berkongsi ilmu dan hanya Allah dapat membalasnya.
    Semoga CMat sentiasa sihat sejahtera dan dilimpahi rezeki, Amin.

    ReplyDelete
  20. salam PCM, td sy ade bukak myresipi sbb dh lame xjenguk sane.. then sy jumpe ni (http://www.myresipi.com/top/detail/16476).. cube PCM cek, sy rase mcm pernah nmpak pic 2 dkat DTS ni..

    ReplyDelete
  21. @ kisah hati - terima kasih dan saya telah email pihak admin MyResipi...

    ReplyDelete
  22. same2 PCM, sy mmg kenal sgt kalo pic dari blog PCM ni..hehehe

    ReplyDelete

Peringatan

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.