BEN ASHAARI

Sunday, April 3, 2011

GEGAR 1 RIBU BLOG APRIL....BERMULA !

Jom sertai Gegar 1 Ribu Blog April oleh Ben Ashaari....Sekadar memeriahkan dunia blog...Anda bila lagi?..Blog2 masakan pun mat sarankan sertai segmen ini...cara ada di sini....

26 comments:

akuanakpahang said...

Assalam CMG. aah biar betul nanti runtuh blog hehehe :)
New Entry "Gambar erotik Elizabeth Taylor"

Mat Gebu said...

@ AAP - haha, sekadar memeriahkan majlis dan memberi sokongan moral pada jiran DTS...encik yassin jom lah sertai...

Kalamhati said...

yup!sama2 kita meriahkan..

Izyan Masri said...

DAH JOIN ! DAH JOIN ! XD

Wattie said...

Assalamualaikum Cik Mat,
Sy ni sekejap ada sekejap tak der, teringin gak nak join segmen ni, nanti nak try. Sambil tu nak jemput Cik Mat rasa Kek Mocha Devil hasil kerastangan saya pulak, sama ka rasanya ngan Cik Mat punya, jemput singgah ya.

amalinazlan said...

hai. Naa datang singgah dari segmen abang Ben Ashaari. sudi-sudilah jenguk blog Naa yang tak seberapa nie. :)

slumberznanie said...

nanie mgegar dcni..

MyMye MyMya said...

Singgah Sini :D ....GeGar Blog 1 Ribu !!!

selipar jepun said...

assalam :D satu geng dari kumpulan 3 . singgah dan follow :)

cik riffa :) said...

terjah sini sambil follow
jom singgah blog kte pulak ;D

gegar 1 ribu blog April

top post ;
ABPBH and Johnny Depp

seronok gila jumpa blogger² otai

upu tu apa?

nadiemsharmz said...

salam...golek2 dr segmen BA 1000 belog tu...gegar grup 3.....

kite grup 3 gak...nom38....sila2 mai belog kite.....

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/04/gegar-1-ribu-blog-april-bermula.html

Muhammad Khairul Fahmi said...

gegar sini pulak....
bersatu dlm group 3 =)
fahmi list ke-61..

selipar jepun said...

assalam :D satu geng dari kumpulan 3 . saya nombo 7 . singgah sini dan follow :)

sueMUNCET said...

ehem ehem...datang singgah! saya dari group 3 no 99.. kasi gegar! ;))

Mat Gebu said...

Terima kasih pada yg sudi singgah, follow dan juga yang sudi join segmen Ben Ashaari tu...anda semua kami amat hargai...

mas saari said...

salam singgah!
Mas ni silent reader blog ini dan sangat mengagumi semua masakan CMG!

Mas nak gegar blog ni utk segmen gegar 1000 blog Ben Ashaari

Kei Seichi said...

singgah dari belog abg ben...
happy blogging!

http://geekzster.blogspot.com/

nanie zainudin said...

hallowww...singgah dengan izin abg ben

mengeggarrrrrkaannn 1 ribu blog

n follow u...hik3

mehla jenguk

http://ciknaniezainudin.blogspot.com/

Lulu caldina said...

Mari bersama gegarkan segmen encik ben..ngee

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Mak Dara datang dari Blog BA =)

SiS NaD said...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS TuK aBG MaT... DaTaNG GeGaR DaRi BLoG aBG BeN... NaK KoTaKaN JaNJi TuK ZiaraH RaKaN2 BLoGGeRS... RiNDu RaKaN2 BLoGGeRS!~ (^_____^)V

JoM MeRiaHKaN DooNia BLoG MaLaYSia!~ (^_____^)V

Dalila said...

hai singah2 group 3..

Jom2 join segmen bloglist kat blog saye?hehe

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..
Shera dari kumpulan 7, datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

pRiNCe said...

beta putera negara pertama..
dtg melwat rakyat kampung ke-3...

sudikah kiranye tuan hamba menjadi teman sepermainan beta??

p/s..tlg undi header beta boleh??

http://hackerz91.blogspot.com/2011/04/jom-mengundi-tolong-undi-untuk-header.html

riza said...

hai...dtg sini dr blog BA...salam kenal... :)

Puteri Kasih said...

misiku menggegar blog kumpulan 3 :)

http://semanismulut.blogspot.com/2011/04/misi-seorang-blogger-4.html

jemput singgah ke blogies ku juga yer :)

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.