BEN ASHAARI

Monday, February 7, 2011

GONG XI FA CAI "NUFFNANG"....TERIMA KASIH!.

Assalammualaikumm, ehem ehem, dapat ang pau petang tadi, rasa mat hari ni ramai yang dapat ceq dari encik nuff... termasuk kawan2 blogger yang mat kenal..syukur alhamdulillah, rezeki allah nak bagi, sikit atau banyak itu belakang kira. Pertama kali mat daftar dengan nuff pada 9 . 04 . 2008 dulu, kira lama juga kan, masa tu ada lah pendapatan 50 sen jee...lepas tu naik jadi RM 4 macam tu dan naikkk mencanak. Masa tu mat tatau apa2, lagi pun tak macam sekarang tutorial melambak. Tapi serius mat kata masa dulu nak dpt BE senang...sekarang ni sebab jumlah blog dah banyak, jadi nuff pun kenalah berbagi2 iklan mereka..

Kira boleh lahh, kita bukan buat apa pun, cuma perlu update blog dan promot kasi orang datang dan membaca, senang kata untuk mencari tapak yang kukuh, bagi mereka yang duduk di KL dan kawasan2nya, Aktif pula menyertai event2 anjuran pihak nuff, peluang mereka lagi cerah. Apa yang mat dapat ni pun dah bersyukur...sebelum tu mat dah masukkan 2 ceq nuff dan 1 ceq dari Jelita...rezeki juga tu....bagi blogger2 semua, ingat bila anda buat je blog, terus daftar nuff, di sini. Mula2 tak berapa xtif pun tak pe, kemudian anda pertingkatkan lah usaha bagaimana nak memantap kan blog. Sapa tau nanti blog anda jadi hebat dan dikunjungni ramai...tengok macam jiran mat tu, baru 1 tahun lebih sikitt jeee....dahh femess...kannn... ok salam sayang dari DTS-Mat Gebu.....

24 comments:

falia shazana said...

best nye dapat duet... nak jugak.. huhuhu... ;D

3th ayie said...

erkkk...nuff kne bagi2 iklan sbb blogger dh ramai..apakata abg gebu bg2 la pndapatan tu kt blogger muda nih...kan kan kan...hahaha

giha lalala said...

Alhamdulillahh.. dpt gak rezeki :P

giha dari first daftar sampai skang jumpa kekal RM1. ahaha.. :(

Badrul Hisham Abdul Kahar said...

Tahniah2...boleh la promote my blogkan..hehehhe
http://badrul-perjalananku.blogspot.com/

-[miracle]- said...

woahh ! alhamdulillah :)

HaSue said...

cikmat,meh kongsi2 fa cai det angpau meh..hihih
Lom pernah cashout lagik laa det nuff..tp org kate kalo dah cashout utk kali pertama..iklan makin kencang masyuk..iye ke ekk

Sofea said...

Rezeki tu cik mat...hari ni try buat kek chiffon resepi cik mat..Alhamdulillah, jadi walaupun lupa letak minyak..!

Cik Kamoo said...

wah bestnye! Alhamdulillah rezeki...bilalah nk merasa nie..he he he

Drunbella Khoo said...

sy pun baru dapat cheque tadi.
ekekeke.
:p
angpow dari nuffnang.

♥yaya budak suka embun♥ said...

yaya pun baru dapat angpow dr pak nuff :p

akuanakpahang said...

Salam CMG, bestnya dpt dua cek ...kita dpt angpow buah limau aje :(

Ummi said...

Waaaaaaaaaaaaaaaahhh...menciisss tayang2 kat kita...tiba2 jek rasa pening2 nak muntah...apasaiiii eh...uwaaaaaaaaaaaaa...Nantilah kita cek kita punya, berapa sen la ada kot, leh la beli limau sekotak kot..huhu

Syimama said...

iyo lah en mat.. cik kak tompang seronok tgk cek tu.

Nieza said...

alhamdulillah tahniah cik mat..boleh belanje ler..hehe

Fiza Nordin said...

belanja....belanja loooooo
hahahaa

Citarasa Rinduan said...

tahniah

tq DTS,.akan ku kenang kamu sampai bila2...

AZLITA AZIZ said...

Tahniah Mat....
lepas ni boleh lah belanja makan...

kakchik@ella said...

En. mat .. nak la angpow tu sikit. Kakchik time2 camni single .. so layak dpt angpow. Hihi ..

Mat Gebu said...

@ kak chik - hahaha, tu lah..pstt kita mintak dengan Ben...amacam?

shashacatering.com said...

Mat, nape kena daftar dengan nuff lepas kita ada blog? My blog blm daftar lagi nih.

Sudi2 lah jenguk blog kita ni www.shashamohamed.com. Ada apa2 komen pasal blog tu? Tq ;-)

hana said...

pakcik kayoooooooooooooo...... kekekekekee

chinta i-sha said...

wah....bgs2...kite ni ntah bilenye nak dapt..huhu

tolong support aku..hahaha..

the triplets said...

bestnyer...

Norhafiza said...

alhamdulillah..dah rezeki kan abgMat..

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.