BEN ASHAARI

Sunday, February 6, 2011

GEGAR 1,000 BLOG!!.....ANDA BERANI?..

Dalam malas2, dalam tak de mood, jiran ni buat pulak segmen "Gegar 1000 Blog!!"..Tak pe lah, aku ni kan versatile, flexible kata orang dah lah tu baik pulak..erkk!, jenis tak kesah...sebagai tanda sokongan kan apa lah salah buat, nama pun jiran. Mat cuma biar nama blog tersenarai saja, nak join lepas tu, mungkin tak lah, bagi yang muda2 buat pulak...aku tak payah, macam menyemak jee kalau si mat gebu sibuk2 kat BA..kannnnnn... Jom kita lihat apa yang diperlukan...

1. LETAK HEADER BEN ASHAARI BLOG
  • Settle, eh, macam mamat yang keluar majalah tu hari jeee!!
2. TAJUK GEGAR 1,000 BLOG OLEH BEN ASHAARI dan linkkan ke entri ini !
  • Yolah ni achik tongah link kan lah nihaaa, kek sini....
3. SAYA SOKONG DUNIA BLOG dan SAYA SUKA KERANA SAYA MINAT MENULIS DAN MEMBACA BLOG ! ANDA BAGAIMANA ?

TAMAT TEMPOH: JAM 6 PETANG....9 - 02 - 2011....

8 comments:

BEN ASHAARI said...

GEGARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR !! TQ MAT.... NANTI KITA GEGAR ITU ORANG DENGAN CARA YNG SAMAAA.. GEGAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRR..TQQQ

Ummi said...

Errrkkk....akak menyibuk sini dah laaa...kan Mat kan...

Mat Gebu said...

@ kak ummi - hmm biasa lah kak, kita blogger masak2 ni siapa lahh...tak hebat mana pun, tak pelah janji kita ok kan...

Ummi Hanie said...

salam MG , BA dan Ummi ...

ehh...blog masak2 ni lah femes youu...kalah blog mak2 mcm i ni taww...hikss~
teringin juge nk join tp...tp nape yer? ;p

Mat Gebu said...

@ ummi hanie - join lah, menarik, bukan apa, memperkenalkan blog kita antara satu sama lain..

ummi30 said...

en mat, camana nak buat link tu? tolong tunjukkan boleh? saya pun nak nyibuk2 jgk... harap dapat tunjuk ajar tq...

Innanie | Ariffin said...

saya jalan sini~ gegar blog dari abg ben!!! visit mine tooo =)

apisv2 said...

mengunjungi dan menggegarkan blog anda!
referral dari blog abg ben=)
nice blog;)
blog apisv2

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.