BEN ASHAARI

Saturday, January 29, 2011

INI LAH PENAIK SEMANGAT KU....TRAFFIC DTS...

Selamat pagi semua, Sabtu dah..sekejap masa berlalu, tak lama kita tinggal kan bulan January, dan selamat datang pulak bulan February. Pagi ni nak share dengan teman2 blogger semua pergerakan DTS dalam minggu terakhir bulan January 2011...Rasa bangga?...Semestinya (part ni buat apa aku nak tipu, dah yang tu aku rasa), tapi tidak sekelumit rasa riak, apa ada makna benda2 ni semua jika tiada anda pengunjung setia DTS. Terima kasih pasa semua..i lep u all..muahhh!!!. Awal2 tahun dulu pergerakan agak stabil walaupun sedikit lemah, nak dapat 7k UV pada hari bekerja pun payah, cuma hampir2 saja,...

Tapi dalam minggu2 terakhir bulan ini, syukur alhamdulillah, Sabtu dan Ahad menampakkan lonjakkan yang agak ketara, biasa cuma 4k+ UV, tapi minggu lepas jadi 5k+ UV, sampai bila akan kekal macam tu, wallah hualam. Dan hari2 seterusnya seperti biasa cuma pada 25HB tu ianya agak menurun, tapi 27HB melonjak balik...erkk pesal eks?.. Kadang2kan mat bukan nak sangat letak N3 macam ni, cuma nak bagi tau pada "mereka2" itu, blog masak2 macam kami ni pun boleh juga maju, boleh juga kukuh, asalkan kerajinan itu ada....SEO?...haha, dulu aku satu patah haram tatau, sekarang ni je tau sikit2, tu pun jiran sepagar DTS, Ben Ashaari yang xplain dan membaca dari sumber di blog teman2, biasalah i kan ortodox, ala2 manusia gua batu...very konservetif person....Ok, ini hanya N3 selingan, jumpa nanti dengan N3 masak2...salam sayang dari DTS-Mat Gebu..

25 comments:

EDDIE YUSTIN said...

salam...taniah CMG KERANA DAPAT LONJAKKAN SEMANGAT INI...

Mat Gebu said...

@ eddie - terima kasih, saya dan ben pun berbangga dengan pencapaian blog anda..syabass!!

Madam Sooyaree said...

Wah, tahniah abang Mat! Saya 800 pun tak pernah sampai, hahaha

akuanakpahang said...

Salam CMG, Tahniah blog mmg hebat saya tumpang gembira :)

izahdaut said...

tahniah cik mat...cik mat, saya dah try apple roll bun tu. sangat best!! terima kasih

y u y u Z u l a i k h a said...

wowww! dahsatttt nyaaa!!!! tahniah tau abang mat gebu!

Pinky Pixie said...

sangat kencang uv tu. tahniah!

renjerkabloi said...

tahniah!!

Nina Juliana said...

tahniah ye CMG..

eelobor said...

tahniah CMG.....memang pemes tuuu

Ummi said...

Wooowwww...penggsaaaann...!!!!

ina said...

Tahniah....Huhuhu...,Jeles...!!!

puanbee said...

dasyta nyer traffic blog nih! tahniah..bee jeles heee

Izamir Ridzwan said...

wooohhh bila lah dapat merasa cmni ye ??

rohsap said...

Salams Cik Mat..saya baru terjumpa site ni..Wah!semua recipe nampak BEST!!! for fulltime working Mum like me, ur site very useful..Syabas , keep up the good work!!

~wani~ said...

wah..tahniah DTS :)

mizz pelangi said...

wowww...congrats DTS!

BEN ASHAARI said...

weeewitttt... ahahaha..jeles jeles jeless.. hahahah..

Citarasa Rinduan said...

tahniah cik mat..
gile kentang sungguh..ramai giles masuk sini...

iqbalhakimi said...

pencetus semangat untuk blogger2 baru..hehe

Noraizam said...

hari2 masuk blog cik mat.....bezzzz...

Muna said...

huwaaa..... baguih, baguih! Cheq bangga!!

Mat Gebu said...

Terima kasih semuaaa...tanpa anda siapa lah DTS-Mat Gebu ni, tak da makna apa2....kannn Muna..hehe

CekWa said...

Tahniah..Tahniah!

FaizFizy39 said...

pwegh, UV ber k-k.
ratus pon pyh nak dapat T_T

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.