BEN ASHAARI

Tuesday, January 25, 2011

BEN ASHAARI MUNCUL DGN BERGAYA DI "RAPI"...

Salam semua..maaf, demi jiran sepagar mat gebu, aku tunda dulu n3 tadi..PANAS!!..PANAS!!, Ben Ashaari muncul di Majalah Rapi keluaran 1HB FEBRUARY 2011... Begaya beb...ha ni ada yang gossip aku kang..Tak de lah kita blogger2 ni sungguh rasa bangga jika ada teman yang diangkat nama2 mereka dalam media...Pada Ben, mat ucapkan syabas dan moga ini sebagai titik permulaan anda untuk lebih maju lagi....Kami blogger2 masakan akan menyokong anda...Untuk Puan Azila juga, tahniah sebagai tulang belakang Ben Ashaari......Pstt pic tu aku curi dari FB Ben...dia tak marah punya lahh..berani nak marah Mat Gebu....hahahaha, ok semua salam sayang dari DTS - Mat Gebu...dapat kan Majalah Rapi Edisi 1 Februari 2011 di pasaran!!...

32 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam
wahh dpt gak LM tgk.CMG kan tau LM tak leh beli majalah tu..tq yer share kat sini.

cek chun said...

wahhh. cik mat dapat scoop dulu nih.

best kan tengok org yg kita kenal berjaya macam ni. walau kenal kat maya saja.

boleh la cakap - ohh ben ashaari, aku dok dalam blog list dia la :p

K.Nor said...

salam... tahniah ben! tumpang seronok tengok nih.. agak2 lepas ni majalah mana lak ya..

mekasih buat che mat yg uar2kan hal ni.. ada geng dah ya keluar majalah :)

Hannan Al-Qudsey said...

pewwiiiiiiiiiiiiiiitttttttttttt must buy!!! HAHAHA share tips kat public.. awesome !! my sifu masuk magazine.. patut war war kan kat dunia ni.. hehehe

Sunah Mohammad said...

wah! da kuar ke??? haha~ tahniah2!

Awangku Johan said...

Tahniah buat abg ben.. wah bestnya pabila muka sndiri terpampang d majalah RAPI.. ohh bangganya.. kalau la awang fuhh memang happy giler2 ar.. 1 malaysia n brunei tgok muka dia tu.. hehehe... nak beli nnti ar majalah tu ahaha

akuanakpahang said...

Salam dah tahniah mmg hebat kita suka ttp bagi sokongan punya :)
Jom Singgah "Ke Blog akuanakpahang :) "

syuwai said...

wah2x.. hebatla en. ben

Hanis MY said...

wahhh en ben makin mantap tak lama lagi mat gebu pulak...masakan dan blogging dunia MG... :)

Mat Gebu said...

@ hanis - hahaha, pengsann..resipi saya pernah muncul dalam Jelita pun dah cukup lahh..syukur alhamdulillahh..

aDisH.sHidA said...

wow wow wow en ben....tahniah muka masuk majalah....best nyer.....tak sabar nak p beli majalah rapi nie..nak tunjuk kat family ini la en ben...

Bro Framestone said...

he..23x Ben mana marah huhuhu

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

hana said...

waaaaa tahniah ben! moga terus maju jaya sehingga ke putrajaya... erkkk... kekeke

Aiydalela said...

:) tahniah en Ben

Innanie | Ariffin said...

bangga2!!! tahniah abg ben.... jap g nak g beli majalah ni laa! =)

Innanie | Ariffin said...

bangga2!!! tahniah abg ben.... jap g nak g beli majalah ni laa! =)

eelobor said...

CMG dan BA dua2 blogger hebat

Mat Gebu said...

@ eelobor = pembetulan...ben saja..saya blogger biasa2..:-)

BEN ASHAARI said...

terima kasih semua atas sokongan anda semua terutama mat gebu !! Boleh la tutup blog pasni dengan aman.. hahahhaha

Adzriel AB said...

lepas ni mat gebu pulak masuk majalah.

Mat Gebu said...

@ adzriel - erkk..dah masuk dulu..tapi resipi jee...

Citarasa Rinduan said...

salam

cik mat..esok ayu nak carilah..minta2 ada...ehhehe

Mat Gebu said...

@ CR - takut belah Johor ni lom sampai kan...hmmm

FaKArePa!n said...

mantap sekali.. hehe

aresaliyana said...

wahh...superb ah ben... masuk rapi gitu!!

kakchik@ella said...

oh...dah kuar dia ye. tahniah la ben. moga lebih maju dan maju lagi selepas ini.

Chekgu Pinces said...

wah.. wah.. makin glamour la Ben lepas ni.. (^__^)

Yatie said...

Salam Mat,
Tahniah utk Ben, akak pulak yg terlebih2 seronok ni..gembira dan bangga dngn kejayaan sahabat di alam maya ni....ini semua berkat kegigihan dan keikhlasan Ben berblogging selama ini...Ben dan Mat mmng layak dan patut di contohi...
= Ben dan Mat dah masuk majalah..lepas ni mesti masuk TV pulak...insyaAllah...

Syafiq Rosli said...

tggu CMG lak..:)

Cempakamelati said...

Tahniah untuk ben kerana kluar majalah Rapi..nanti nak cari...boleh la tompang bangga...nak tunjuk ngna kawan-kawan.

LugieAmir said...

aha lepas ni kita tunggu 'gambar' Cik Mat pulak keluar majalah..asik keluar gambar masakan diaaa jee..kita nak tengok gak orang nye.. heheheh

Mat Gebu said...

Haha..dah dah, aku tak boleyy..sebab ber insuran yeaaa...haha

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.