BEN ASHAARI

Tuesday, November 16, 2010

SALAM AIDIL ADHA DARI DTS - MAT GEBU...

Salam untuk semua, di kesempatan ini DTS - Mat Gebu, ingin mengucapkan selamat menyambut hari raya korban atau Aidil Adha pada semua pengunjung blog tiffinbiru, tak kira anda silent readers ke, follower, dari blog masakan atau pun personal. Mohon ampon dan maaf dari Mat Gebu jika ada terlanjur kata, terkasar gurauan segala. Pada mereka2 yang bercuti balik ke kampung, berhati2 memandu dan jangan lupa berehat secukupnya. Biar lah kita berkorban lain asal jangan nyawa..tapi kalau sudah ketentuan Ilahi, tak boleh nak elak dah. Tahun ni mat tak korban pun, cuma berkorban tenaga, jiwa dan perasaan jee...huhu...
Akhir kata salam sayang dari DTS - Mat Gebu untuk semua, N3 masakan, akan bersiaran esok, seperti biasa, insya allah yea kalau mat sempat.....

21 comments:

Hariz said...

Salam Aidiladha 1431H Daripada ProfHariz.com :)

Mat Gebu Mari Menghayati Entri Terbaru Ini
AidilAdha Hanya Sekadar Korban ?

Mat Gebu said...

salam prof..
Salam aidil adha juga utk tuan muda..pergh.

LugieAmir said...

Salam AidilAdha utk CMG & keluarga. Jemput makan lontong kat umah k.Lugie :-)..ada rondang kerbau lagi..

Mat Gebu said...

salam Lugie..
Selamat hari raya juga, waa rondang kobau, den suko tuu...

EDDIE YUSTIN said...

Salam Aidi adha CMG...Jangan lupa bagi resepi daging korban...salam

norh said...

Salam Aidiladha..sama2 kita menghayati semangatnya..

Azrul Hisham said...

salam Aidil Adha :)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

Izamir Ridzwan said...

selamat hari raya juga...Setinggi mana korban kita??

http://izamirridzwan.blogspot.com/2010/11/setinggi-mana-korban-kita.html

Madame R said...

selamat hari raya aidil adha buat sdra. mat gebu dan famili..

Miza Yusof said...

selamat hari raya aidiladha :)

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

Selamat Hari Raya Aidil Adha too, En Mat Gebu ;)

sonata anak kancil said...

selamat hari raya aidiladha - maaf zahir dan batin

Puteri Iqa Izyan said...

selamat hari raya pacik..hehe :D

whitecappuccino said...

Salam Aidil Adha buat CMG dan keluarga juga ya..

JuanYuan said...

selamat hari raya buat mat gebu..

dapat daging lebih boleh suruh

mat gebu buat rendang..haha

mkn ramai2..hahaha

aku pencerita said...

salam aidiladha kembali.......mesti sedap juah aidiladha dr en.MG..
=P

BEN ASHAARI said...

salam mat ... selamat menyambut aidiladha dari kami , suami isteri nun jauh diperantauan ... PUTRAJAYA.. heheh

Yat Maria said...

Salam aidil adha buat Cik Mat & family.. :)

K.Nor said...

salam che mat, selamat hari raya buat che mat sekeluarga

ICook4Fun said...

CMG, wishing you and your family Selamat Hari Raya Aidiladha!

Mat Gebu said...

salam eddie....
Ok no problem, saya sendiri mcm nak pitam tgk daging korban tu.

salam norh...
Yeaa betul tu terima kasih yea.

salam azrul...
Terima kasih sudi guling2 di dapur hamba..selamat hari raya..

salam izamir...
Pengorbanan yang tulus ikhlas adalah amalan mulia..

salam madame R...
Selamat hari raya juga utk madam, terima kasih.

salam miza..
terima kasih dan selamat hari raya juga utk anda..

salam roshazzy...
Selamat hari raya untuk anda juga.

salam sonata...
sama2 lah kita yeaa...byk buat kuih?..

salam pu3 iqa...
Selamat hari raya yea nak, terima kasih dari pakcik mu..

salam whitecappucino...
Terima kasih dan selamat hari raya, maaf zahir batin.

salam juan...
selamat hari raya, orait no problem.

salam aku pencerita....
Selamat hari raya...masak biasa2 jee puan...ke cik..hehe

salam ben...
Selamat hari raya juga dari seluruh waris2 keluarga saya utk ben dan zila...

salam yat...
Terima kasih, dan utk puan sekeluarga juga, selamat haru raya

salam kak nor..
Selamat hari raya...


hi gert...
Terima kasih yeaa...and selamat hari raya utk u juga..

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.