BEN ASHAARI

Saturday, November 13, 2010

MINGGU YANG STABIL...TERIMA KASIH SEMUA.

Assalammualaikum, salam petang Sabtu, nak share pasal DTS nya keadaan, syukur alhamdulillah, dalam masa seminggu seperti tarikh dalam carta, DTS agak stabil, terutama pada hari Sabtu dan Ahad. Tiga tahun mat berblog masak2, bukan satu jangka masa yang baru, walaupun "baru" tiga tahunn..hehe. Rasanya mat berpuas hati juga lah dengan apa DTS capai setakat ni. Sebab apa?..sebab blog ni hanya lah blog masakan, mana ada yang menarik sangat, kalau dari kaji selidik ALEXA, pengunjung yang datang ke DTS, kebanyakkan orang2 berusia...tak kesah lah..janji masih ada yang sudi...aiman tak kesahhh.....

Kalau yang tak pasti kat graf tu, kita tengok pulak carta... Perasan tak 4+ K UV untuk Sabtu dan Ahad, manakala hari berkerja (Isnin - Jumaat) 6+K UV...hmm mentenn kannn...ini semua atas jasa baik anda pengunjung blog DTS yang tak pernah jemu singgah dan memberi sokongan, walaupun N3 resipi yang cikai2 jeee..huhu, tanpa andaDTS tak de makna pun. Terima kasih pada semua pengunjung, follower, silent readers dan juga mereka yang tersinggah secara tak sengaja ke blog DTS ini...

Dann mat juga berterima kasih pada penyumbang traffic dalam minggu tersebut, antaranya dari blog Lemon Grass, Ben Ashaari, Kak Liza, Kak Ummi Kuantan, Rozzan S'pore, Hana Jepung" dan yang ni kira terbaru, blog Kak Ida dari 1001resepi. Juga pada semua yang telah meletakkan link DTS di blog masing2..terima kasih tak terhingga untuk anda semua... Ok sekian dulu untuk petang ini, jumpa di lain masa jika panjang usia, salam sayang dari DTS - Mat Gebu...

17 comments:

zany said...

cik mat gebu kena buat kenduri panggang kambing jemput kami semua yang rajin singgah.

Rozuan Ismail said...

tahniah..ramainya pengunjung blog DTS..huhu..tiga tahun tu tempoh agak lama..saya baru je setahun..huhu

Azman Roslan said...

mantap la traffik dts ni.. heheh

...antikapel... said...

sama-sama...:)

BEN ASHAARI said...

weewittt

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

Pergh~

EDDIE YUSTIN said...

mantap...stabil...taniah

LugieAmir said...

Tahniah CM.

Mat Gebu said...

salam zany...
Erkk..pak tua tak makan kambeng...kalau tukar ayam boleh?...hehe.

salam rozuan...
Ada yang lagi lama, saya ni kira era baru juga...Insya allah nanti rozuan pun akan merasa jadi blogger lama..

salam azman....
Syukur alhamdulillah...moga kita sama2 mendapat manfaatnya.

salam antikapel...
Sama-sama kasih juga dari DTS.

salam ben ashaari..
Hehehe, siapa yea anda, macam kenal..tapi tak perasan lah..oo0 jiran sepagar rupanya..

salam roshazzy...
phewww!!!...

salam mr eddie...
Terima kasih, anda juga bolehh!!...

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

tahniah cik mat..
ayu tumpang happy

MiJa said...

http://tiffinbiru.blogspot.com/ saya taruk kat favourite mozilla ni terus.2x klik dh smpai dts.hehe.sbb mmg xtau brp kali sehari akan masuk pya!

tahniah cik mat,dts mmg mantap!

K.Nor said...

fuh... mmg melopong tengok jumlah trafik tiffinbiru nih.. tahniah che mat

♥ Princess ♥ said...

tahniah..hari2 dtg sini...=)

Hariz said...

Rasanya minggu depan lagi mendadak naik sebab nak raya dah nie.. Hahaha

Mat Gebu said...

salam lugie..
Terima kasih..

salam ayu...
Terima kasih, insya allah blog ayu pun boleh nanti..

salam mija..
wowww, terima kasih tak terhingga, tanpa anda siapa lah DTS nih..

salam kak nor...
Alah kak, biasa2 jee, sama2 kita naik kan blog masak2...

salam princess...
Terima kasih tak terhingga dari DTS.

salam prof...
Erkk, koo ni mcm tak dukun pulak, insya allah, kita tengok nanti mcm mana..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wow ramainya UV mesti BE banyak kan...tahniah k...bila la blog saya nak jadik camni kan...

AyuArjuna BiGoshh said...

pehhh terbaekkkk

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.