BEN ASHAARI

Sunday, November 21, 2010

AKU NAK BAGI BEN HADIAH....PERLU KE?.

Semua tau Ben kan budak besi, hadiah pun kena ada unsur kesihatan, lagi pun dia jenis senang bela..koo masakkan kayu pun dia makan, janji kolestrol kurang..hehe. Nampak barang2 dalam gambar?..Tulah antara mat akan prezenkan, bake beans, susu tinggi kalsium, Maggi buat makan masa lapar, sepasang telur, kalau satu "dosa" dan ini semua duit hasil dari tabung ayam...

Mat sertakan juga dengan panadol, sepesel datang dari Mekah, akhir sekali paling bermakna, mat bagi lesung batu mini, yang tu sendiri mau ingat laa apa maknanyaa...berusaha lebih yeaa Ben Ashaari... Amacam hadiah guaa untuk luuu, besss tak?.

~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~

Ok tuu saja, patah perkataan dalam 98 macam tu, tak cayaaa luu kira sendiri, spec jangan lupa pakai. Mat saja memeriahkan majlis...tak perlu "MENANG" ok...tolong jangan undi atau pilih mat gebu...

19 comments:

BEN ASHAARI said...

hahahaha..kejem gileerrrr...hahaha...tq mat.. esok gak buat maggie gorengss

dbalkis said...

tak perlu bagi ben megi nanti dia sakit kepala..huhu

Kalamhati said...

hehehe besh2 cik mat!..=D

CT said...

Hahahaha...bagus2...sesekali jd kijam ya CMG...

Lesung tu bg akk je...BEN x pandai guna...hahahah

hasrul hassan said...

Salam .. macam citer musang berjanggut lak .. nih leh buat menu dinner ni

misza said...

bihjak en mat ni...

Tun HaTTa said...

hadiah yang menarik jugak ni...heheh

hnyhar said...

macam Musang Berjanggut je cik Mat.. :) very symbolic.

Rin said...

kreatif...
yang kelakar tu... "sepasang" telur... hehehehe

Mat Gebu said...

salam ben...
Hahaha, biasalah mat gebu kannn....

salam dbalkis...
Hahaha..tak pe sekali2..

salm kalamhati...
Patutnya kan letak buah lai, tapi yg ada oren jee..huhu.

salam ct...
Hahaha, biasalah kak, sekali2 nak juga jadi kijam, psstt lesung tu sepesel, cuma orang jantan je leh guna..awwww..haha.

salam hasrul...
Hehehhe.

salam misza...
Tak de lah bijak mana, setakat idea dah hujung.

salam tun hatta...
Hahaha, menarik juga kan, kalau bagi kan org bujang pun orait gak.

salam hnyhar...
Tu lah, patut letak beras + rempah ratus sekali...baru real musang berjanggut.

salam rin...
Opppssss...hehehe...sori.

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠ said...

salam ziarah...
wah2 CMG nampak menarik la hadiah 2..kita nk juga bleh...hehehe..muka tak malu kan..siap minta2 lg...

syira qahira said...

salam, abg mat saya nak print buat screen 4 new entry abg ben kat header dlm blog abg mat tu boleh tak?

Mat Gebu said...

salam ladyzul...
Bolehhh....tak de masalah..

salam syira...
Heheh, sila2 jangan segan...terima kasih yeaa..

syira qahira said...

thanx yea

Ummi said...

Waaaaaaaaaaaa..entry kejamss n kejiisss...simbolik tul ko Mat eh..maklum cucu Bidan Peah...hehee...Eh, ada contest baru pulak ke kat Ben tuh? Ketinggalannya akak...huhuuuu...sonok sgt cuti blk kg..

Anawahid said...

hahahaha... x leh tahan ayat paling kejam gamaknya ialah tang telo tu... wakakkakakaka... hadoyaiiiii... dh x bole nk ketawa mat oiii.... hahaha

mush said...

takpe bagi Ben Maggie pon, kalau pening kepala kan dah siap2 ada pakej panadol sekali tu, telan sudahhh...

Mush New Entri
Kerana mulut badan binasa

Mat Gebu said...

salam syira...
sama-sama.

salam kak ummi...
hahaha, tau tak pe yea, ulang sekali lagi, cucu bidan peah bt syawal..hehe.

salam ana...
Hahaha, syhh dediam...hehe

slam mush..
Yeaaa betul, tu sebab bagi panadol sekali, kira pakej tu.

Alin Marlini said...

tumpang tanya....abg Mad beli lesung batu tu katner?comeylah..

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.