BEN ASHAARI

Thursday, August 19, 2010

TERIMA KASIH PADA SEMUA.

Salam Ramadhan, hari ni masuk hari ke - 9 kita berpuasa, harap semuanya ok. Terlebih dahulu mat ucapkan terima kasih pada semua, kerana kunjungan anda dalam bulan ramadhan ini menjadikan blog Mat Gebu agak panas...hahaha..(mat gebu sendiri 2-3 hari lepas "panas" dengan pelbagai isu..stresss woo, ketat muka guaa!!). Nak kata berlagak, exsen, riak...haha, sila2..aiman tak kesah pun. Bukan apa, mat nak berkongsi lah kenaikkan mendadak sejak awal ramadhan hari tu...bukan nak suruh kena puji yeaa...apa lagi dikeji!..

Selalunya hari bekerja UV sekitar 4k, hari Sabtu dan Ahad sekitar 2+ K. Tapi sejak2 puasa ni mungkin ramai yang cari menu untuk berbuka, secara tak langsung melonjakkan bilangan pengunjung dalam blog. Peningkatan ada tu lebih dari sekali ganda..tapi tak delah sampai 10 K sehari setakat ni, tapi kan yang mat rasa macam bess ada sekali tu 1 jam = 1025 UV..wahh bessnyaa..ahaks!.. Apa2 pun niat mat berblog ada ikhlas, pasal iklan tu "aiman tak kesah", apa yang mat kongsi, mat anggap sebagai amal jariah....tu saja.. Selamat berpuasa dan salam sayang dari Mat Gebu untuk anda semua...


23 comments:

Kak Rose said...

tahniah mat, makin femes dapur mat ni... dapur yang kak rose jengah entah berapa kali dalam sehari.... semalam amik 2 resepi mat... cucur udang dan togeh goreng kicap tu.. macih ya.

theblabber. said...

wow dasat!!same here, aiman pun tak kisah. kalau dpt, alhamdulilah, tak dpt anggap takde rezeki kan.

apa pun ,tahniah!!

EDDIE YUSTIN said...

Taniah Cik Mat..makin lebih meningkat lagi pada masa akan datang...insyaAllah

lady D said...

tahniah juga buat cik mat sebab sebab berjaya mendapat gelaran mr. sifu dr saya...heheh...ye la..saya ni dr xpandai baking langsung...skrg dah reti...tq so much:))

Janna Rusly said...

tahniah En mat Gebu yang gebusssss.. sesaper yang browse web u pasti tidak kecewa kerana ilmu masakan u adalah terbaik tu pasal Majalah SAJI (Pencurik) tu dok Cedok ilmu u tanpa kebenaran. is..pencurik...
Dont worry EN Mat. u dah ada peminat tersendiri...HIDOP EN MAT GEBU yang gebusssssssssss...

Hariz said...

Tahniah Mat Gebu Tak Kesah.. Gila Kencanglah.....

3x Bubar Blog Dan Cipta Balik Pun Ceq X Boleh Dapat Macam Mat Gebu Apa...

yanizz said...

Tahniah Abg Mat, blog nie la yg menjadi rujukan saya untuk memasak ari2...

Shahrul Shaharuddin said...

Terbaekk dari ladang CMG! hits kencang giler.. =D teruskan berkarya dengan masakan yang sedap2 k.. =D

yours
SH

Kerull said...

Salam sayang untuk CMG gak...sila senyum..he he senyum seindah suria CMG..wish u luck..always..

hafizah_ismail said...

wah..bestnye cik mat..mesti nuff gila2 byk nih..tahniah!sy pn byk refer resepi cik mat..:)

ain said...

tahniah mat!!

PUTUBAMBU said...

tahniah..! semoga lagi famous amos..! hehehe..

berkat ramadhan..

CT NoArIzAh ArIs said...

Taniah....itu pasal sy suka lepak2 kat dapur Cik Mat ni semua adaaa!!

syalinda johari said...

Tahniah super duper abg mat. resipi abg mat semua best2..

aNa d'sKoDenG said...

incik mat..
kehkehkeh...sebab akus elalu bukak dapor incik mat neh..bila bulan posa..anak² dara kat tpt keje aku ni pon sibukkk nak add blog mat. mintak kat aku. hahaha..semua nak nengok menu mat, selain dr menu² kak liza & lain² yg terer masak tuh.

kak ina kl said...

salam mat..sebab blog mat bestlah ramai yang datang masuk..tahniah yer mat

Mel said...

Salam Bang Mat, baru terjumpa blog ni. Seronok sesangat sbb memudahkan hidup warga wanita yang bekerja macam saya. Skrang ni memang 4-5 kali masuk dalam sehari sbb tekak bulan puasa ni macam-macam la nak makan.

Walau dah tak bulan puasa ni memang saya tetap akan masuk punya sebab banyak masakan yang nak dicuba.

Bang Mat buat saya timbul rasa CINTA pada memasak sbb sebelum ni saya anggap masak itu sesuatu yang MENYUSAHKAN.

Terima kasih yang tak terhingga dari saya...mudah-mudahan kemurahan Bang Mat kongsi bersama pembaca-pembaca akan mendapat balasan yang setimpalnya. Amin

:-)

KuNanGKuNanG said...

tahniah....moga smua dapat manfaat dari blog mat gebus ni....:)

Fina Roslan said...

Salam cik Mat,

tahniah. dah lama jd silent reader. rasa bersemangat nk masak tengok resipi cik Mat.terima kasih kerana sudi berkongsi resipi:)

BEN ASHAARI said...

mana budak 10k tu ??

Mat Gebu said...

sorry lah..pak tua demam..ni pun nampak berbalam2 jee bila tgk blog...

Matjoe said...

wow. sehari 8k, 9k. terbaik!
trafik terbaik utk blog resepi yg terbaik

strawberi said...

mat paling pemes rasanya..hehe..aku nih.seploh kali sehari takpe ngadap blog che mat..tak cuba resepi pun...tgk gambar pun dh cukup best..hahaha..tp ade tau resepi yg aku cuba..mmg best

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.