BEN ASHAARI

Wednesday, August 11, 2010

SALAM RAMADHAN AL-MUBARAK 2010.

Assalammualaikum semua, sempena menyambut 1 Ramadhan 1431 Hijriah, mat ingin mengucapkan pada semua pengunjung, followers, silent readers, teman2 blogger samada dari blog masak2 dan blog yang lain, selamat berpuasa. Ampon dan maaf mat mohon jika ada terkasar bahasa dalam bergurau senda, terutama bab2 penulisan dalam setiap N3 masak2, maklumlah sebagai manusia biasa, kita tak boleh lari dari melakukan kesilapan. Mat gebu sendiri bukan lah manusia yang sempurna...mat macam dapat merasakan ada segelintir orang yang meragui identiti mat gebu..betul tak?..kalau anda bohong, dosa, tapi mat tak boleh nak buat apa dan tak ambik kesah sangat, pada mat apa yang Allah bagi, ku terima dengan rasa bersyukur, apa2 pun anggapan orang lain pada kita, itu hak mereka...Tapi percaya lah, apa2 yang mat kongsi dalam blog ni semuanya ikhlas dan tidak mengharap apa2 balasan... Akhir kata..selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak bulan 1000 keberkatan...moga kita semua dirahmati Allah s.w.t... Aminnn....

19 comments:

~Yatt~ said...

salam ramadhan cik mat..
moga ramadhan kali ni lebih membawa keberkatan dalam hidup kita dunia akhirat..selamat berpuasa & selamat beribadat..tak lupa selamat berkuih raya..ku nantikan resepi2 kuih2 raya yg bersusun2 lepas nie..hehehe..

Mat Gebu said...

SALAM YATT...
terima kasih, jumpa raya nanti di Sedenak yeaa...

leen hussain said...

salam ramadhan mat...datang dapur buruk akak amik kad yaa...

Mat Gebu said...

salam leen...
ok, terima kasih yeaa...ishh jgn kata dapur buruk...

fuzidss said...

Moga Ramadhan tahun ini mencipta sejarah hidup kita kearah kecermerlangan dan kejayaan di dunia dan akhirat..InsyaAllah

Ezrin Jamil said...

Selamat menjalani ibadat puasa kepada Pak Tua dan teman-teman lain.
Semoga amalan-amalan kita pada bulan yang mulia ini diberkati Allah :)

Miss R said...

slmt menunaikan ibadah puasa.. :)

Eliza said...

Selamat Berpuasa di bulan Ramadan buat en. Mat Gebu sekeluarga. Ampun maaf dipinta sekiranya ada penulisan saya mengguris hati dan halalkan resepi2 yang saya dah pernah try test cuba kat dapur saya yer..

Aida Rezuan said...

Mat Gebu,

Selamat berpuasa dan menyambut Ramadan ye! And thanks for keep on putting all the recipes here :). Sesungguhnye jasa mu itu amat ku hargai. Huhu!

miza said...

selamat Berpuasa Mat.. Mohon ampun silap salah dan halalkan segala resepi yg dicuba.. semoga ramadhan membawa keberkatan dalam hidup Mat nnt.. InsyaAllah.

aZLiNa aZiZ said...

Selamat menyempurnakan ibadah puasa. ;P

*tetiba cam terasa nak pi rumah Mat pulok. Sama ada tuk berbuka (;p) atau pon raya (:D)Hahah...

Ciao Annin-sama said...

Selamat berpuasa Che Mat! :D

geraugebang said...

Salam mat,
Kak gerau selalu singgah sini, tapi jarang komen...
Tak penting siapa kita, dan apa orang nak kata, Yang utama, kita senantiasa berada di jalan yang lurus dan benar,InsyaAllah hidup bahagia.

Selamat menyambut ramadhan semoga hidup kita dan keluarga di dalam rahmat Allah.

Cikmin said...

salam 1 ramadhan buat cmg sekeluarga..semoga anda tabah dengan setiap ujian yg datang.. :)

Janna Rusly said...

Salam En Mat, Selamat berpuasa, semoga ibadah kita diterima dan diredai Allah swt dan doa saya En Mat sekeluarga beroleh rezky yang melimpah2. Jasa En Mat berkongsi ilmu amat2 saya hargai dan i likeeeeeeee..

Cik Mawar said...

Selamat Menunaikan ibdah puasa En.Mat.. hehehe.. :)
semoga ramadhan kali ini lebih mendatangkan keberkhatan buat kita smeua.. amin..:)

..nOj.. said...

salam ramadhan mat gebu. selamat berpuasa. mekasih kerana memberi inspirasi nk masak ape tetiap ari. hehe

Mat Gebu said...

Terima kasih pada semua dan salam ramadhan dari saya untuk anda..

Hann said...

Salam Mat

Selamat menyambut Ramadhan Mubarak. Selamat melipatgandakan amal ibadat. Semoga hidup bertambah makmur.

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.