BEN ASHAARI

Thursday, August 12, 2010

ROLL TUNA SANDWICH AGAIN!..

Roll Tuna Sandwich
Hmmm, ngantuk laaaa....sedapnya kalau dapat bermalas2 kann..Eh tak boleh, malas2..Kena rajin. Ok ni ari ni mat letak N3 ulang tayang. Ingat tak resipi roll tuna sandwich dulu..huk alahh tak tak ingat cuba klik sini..... kot2 lah kalau lupa. Mat buat lagi koo, hehehe, yelah untuk dibagi pada budak2..Bila bulan puasa datang ni, kira yang tua2 ni makan biasa2 pun ok dahh, cuma anak2 jee, mereka nak yang lain sikitkan...Erkk nanti kan nak letak N3 minuman pulak lahh..hmm rasa2 apa sedap ek, air asam boi?..cincau bandung?...jus nenas?...erkk nantilah kalau ada mat letak...siap2 lahh ada yang meleleh air liur sampai ke lantai opis...hehe, resipi roti ni tak letak lah yeaa, sebab ada dah ari tu, sama tak ubah langsung, seriusss. Mat ucapkan selamat berbuka lah pada semua nanti yeaa...Insya Allah, malam nanti ada N3 baru..kalau umur ku dipanjangkan.. Salam sayang untuk semua..sampai jumpa yeaa...

5 comments:

AKO @ retna said...

roti TUNA, favourite ako ni mat... nyumm nyumm..

hyazz said...

best nyer...tambah2 pose lak tu...mat...aii follow uu

Janna Rusly said...

betol tu En Mat Gebu yg Gebusssss.. pic ni buat saya tertelah air liur.. adoi..jahat laaaaaaaaaaa... isk..

Saya ni memang peminat roti, bun.. aneka bun..gitu-gitu... tp saya tak pandai nak buat, takut bantat and tak menjadi laks..pic ni kelihatan amat menyelerakan.

UMMI FARIS HAIKAL said...

alahaiii sedapnyaaaa!!!

bilalah nak terror masak mcm cmg ni..hehehe

Mimi~SimpleLady said...

A'kum Cik Mat..

saya tkde bread improver dan bread softener.. boleh tk ganti dgn bahan lain?

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.