BEN ASHAARI

Thursday, August 12, 2010

PRESTASI BLOG 1 RAMADHAN 2010..

Assalammualaikum, salam ramadhan yang mulia. N3 selingan ni mat nak berkongsi kejadian luar biasa pada blog mat dan juga geng blogger masak2 sempena bulan puasa ni. Tak terduga mendadak sekali kenaikkan traffic semalam. Mat Gebu riak?...hahaha, tak delah cuma nak membakar semangat saja, tapi kalau ada yang nak kata dalam hati tu, tak pe mat faham sikap manusia memang macam tu..mat tak marah. Terima kasih pada Ben....kenapa sikit2 Ben..sebab dia tak lokek ilmu, apa dia tau mesti dikongsi bersama (kira banyak berbudi Ben ni..serius, apa ingat mat gebu suka suki nak puji2 orang ke?...just be your self!), tak caya boleh tanya geng masak2 kami, walau pun mereka "ah kak2". tapi mereka ok, tak de sifat2 suka cakap belakang, kecuali gossip resipi, kek dan biskut raya..

Mat kan malas nak kata apa2...jadi sila lihat sendiri saja yeaa. Klik gambar untuk imej yang lebih nyata dan sahih. Kat atas tu dari jam 12 malam semalam hingga jam 10 pagi....

Dan yang ni pula dari jam 11 pagi semalam hingga jam 10 malam. Paling mengejutkan mat, jam 3 petang tu (15.00) =3433 PV dan 889 UV.....Erkkk....pitamm kejap (ada yang nak muntah?)..Ok tu saja, selebihnya anda buat lah andaian sendiri yeaa....Salam semua, dan selamat menjalankan ibadah puasa. Terima kasih mat pada semua yang sudi singgah....

14 comments:

naqhiah khalida said...

wahhh..tahniahla cik mat.mmg mantop! (^___^)

rOse said...

kejap.. PV and UV tu apanya cik mat gebu. semalam saya dok parking dlm blog mat gebu carik resipi. hehehehe sampai ke pagi ni tak totop² lagi pun page mat gebu dr ptg semalam.

Ummi said...

Waaaahhhh bulan pose nih..semua org nak masak...suka jeling2 resepi kan..wpun bila last2 nnt goreng ikan jek..hahahaa...Mmg panazzzz trafik ko tuh...akak pun kena tempias gak..terkejut penyu kejap..hahahaha..Tahniah Mat..!!!

meriahceria said...

salam mat gebu, saya silent reader kat sini...syok dok selam2 lama-lama kat sini tgk resepi...:)

BEN ASHAARI said...

mat...ngantuk.. hahaha... gelaran budak 8k diambil alih oleh mat skang ...

~~ciklinn~~ said...

saya salah sorang yg duk skodeng tgh2 mlm.. tgh2 pagi.. tgh2 ptg... hehehhe

blu4sky said...

salam cik mat,
semlm sy google recipe nasi ayam, jumpa blog cik mat..saya pinjam recipe cik mat...halal ye..tq

ain said...

tahniah mat!! akak pun selalu gak skodeng umah mat ni cari resipi!

amkaron said...

saya hari2 dok selam blog mat ni sambil2 buat keja kat opis..cilok idea

kinna said...

dua hari posa, dua hari saya mai sini..esp time ptg2..cari idea nak berbuka :)

Yoa Ngadenin said...

rezeki ramadhan che mat,,tak sesia penat memasak amik gambo bagai le yer..

Am said...

congrats cmg!!!rasanya salah sorg yg dok park kat sini sy le tuh... carik idea nk masak ape... dah la gambaq best2... terliur....jangan sampai ngidam sudah...xpasal2 nnt kena buat lawatan kat umah cmg plak takut nnt bb kuar meleleh air liur :D

hanieliza said...

waaa...
jelesnyaaaa...
takper..takperrr...rezeki akka d tempat lainnn...

miz_green said...

salam cik mat.. sy cik miza@cikgu miza.. pagi petang siang malam tunggu n3 baru cik mat je.. hehe.. bukan silent reader dh.. silent BIG FAN i guess.. smpaikan terbiasa dgn trademark cik mat "derhakakan resepi" tak cukup dgn tu sy promote lg blog cik mat kt facebook sy.. asal tempek respi mesti tempek blog cik mat gebu @ em tiffinbiru nih.. dh masuk majalah, boleh la buat prog tv pasnih.. :) Number 1 Chef Secret Will Change Your Cooking Forever!!

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.