BEN ASHAARI

Monday, August 16, 2010

BLOGLIST BEN ASHAARI....MACAM MANA TU?

Assalammualaikum, ngantuks nyaa dan hari ni mat sakit tekak laa, ni mesti gara2 air tebu semalam...nasib baik minum sikit je, seriau koo, manis gila..gugur bulu betis pak tua.. Anda ingin berada di bloglist Ben Ashaari?...Dia ada membuat rombakan kabinet, jadi ada perubahan terkini dalam senarai list blog beliau mengikut kategori..Ok excelikan mat malas tau nak buat..ahaks, tapi kan buat lahh, kang rasa macam tak adil, mat gebu tak buat tapi adaa jee list dia kat blog Ben...dahh nama mat gebu jadi femes...sapa susah...mat gebu jugaaaakk!!..

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut apa bloglist yang sesuai untuk blog anda, sila lah merempit ke blog Ben di sini.... Ok mat bagi contoh lah, kononnya (tapi mmg betul2 nihh) mat nak letak link kat blog dia, jadi mat buat lah macam dibawah nih...

1 :- Banner Ben Ashaari Blog....
  • Dah ada kat atas tu....perasan tak?
2 :- Tajuk (BLOGLIST BEN ASHAARI) dan linkkan ke entri ini...
3 :- Kategori mana yang anda inginkan...
  • Macam mat blog masak2, jadi pilih lah kategori "MASAKAN"
Ok..macam tu lah kurang lebih..tah2 aku buat salah..hahahaha..jadi sudi2kan lah semua, jangan segan2...


9 comments:

BEN ASHAARI said...

fuiyooo..boleh klik like.. hahah..lari lari lari...

Mat Gebu said...

Hek elehhhh.....hahaha

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam..cik mat....tak payah buat pun entry pun rasanya ben dah sediakan tempat...(tak gitu ben...heheheh)

tapikan.kalau tak buat segan gak kan....tu yang ayu buat entry gak...agar2 sama2 kita kongsi bersama2 manfaat...senang nak buka blog yang masakan ker, personal ker, ibubapa ker.....

bijak ben nie...

yang ayu pulak blur gile masa ben buat syarat...maklumlah....blog rojak2....last2 ben bubuh dalam personal....okeylah tu...


PS: tunggu cik mat jual biskut raya..

Mat Gebu said...

salam puan...
Betul2..kalau tak buat pun memang dia letak...kalau tak letak pun tak pe...aiman tak kesahhh....Erkk kuih raya, hmm tak jual lahh, tak bley tahan wooo...peninggg...hehe

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

hehehehe. kalau mcm tu..nampaknya ayu pakat serbu ajer lah..

balik bawak 2 balang free.....hehehehe...lari gak lah sama2 ngan ben...lari...dan lari....

BEN ASHAARI said...

@bilal mat ..
elelelele... aiman tak kisah .. mak aiman kisah woooo ..

@ayu ..
lari jangan pandang belakang !! mat tukar jadi tranformers nanti.. hahaha

Mat Gebu said...

salam Puan Ayu...
Hehehe boleh..tak de masalah...

salam Ben...
Eerkk..serius lah, aiman tak kesahh..mak aiman lagi tak kesahh..haha....

MamaFaMi said...

Mat...

Agak-agak kan, kalau Mama copy paste je ayat-ayat cinta ko kat atas tu dalam blog mama, afdal tak eh? Agak-agak mematuhi syarat tak nak sertai blog list Ben? Hahaha.. Ya ampun... guwau je.. nantilah mama buat ye...

Mat Gebu said...

salam mamafami...
Orait no problem, anytime u like, kopi pes boleh, coklat pes boleh, or pandan pes also can lahhh..its up to u..Aahh..habis rojak terus bahasa..hancurrr!!!

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.