BEN ASHAARI

Friday, August 14, 2009

TANDA INGATAN DARI "KAK INTAN MR"...

Terima kasih banyak2 pada "Kak Intan MR" (MyResipi), atas tanda ingatan dia pada mat. Yelah diam tak diam bulan ramadhan makin hampir pada kita, mat pun nak juga ambik kesempatan ni mengucapkan pada semua umat islam, selamat menyambut kehadiran ramadhan yang mulia..Moga kita sama2 mendapat barakah dari "penghulu" segala bulan ini...insya allahh.....

4 comments:

ain said...

SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN UTK CIK MAT DN KELUARGA JUGA.

psst...Fa ada btau sy psl RA cik mat, klu ada rezeki kita jumpa lah nanti. kalau tak sy simpan dulu la ye RA tu. buat raya..boleh ke..??hihi

Mat Gebu said...

salam ain...uikk..syyyss..dediam leer, saya rasa nak suruh FA pos je lah...u tau lah kalau bulan puasa saya sibuk u..hehehehe, tapi raya nanti sila lah jemput ke rumah saya yeaa..

paij188 said...

salam cik mat,

salam kenal, terima kasih banyak sebab blog cik mat yang saya follow ni banyak menambah variety idea dan resipi saya sejak merantau kat tempat orang ni.

selamat menyambut bulan ramadhan.

3E said...

CMG....selamat menyambut ramadhan al mubarak ya....anyway tq for the orange chiffon cake resepi. I ikut resepi u...dan hasilnya begitu memuaskan....tq sekali lagi....daaaa