BEN ASHAARI

Friday, November 14, 2008

TAG LAGIKK!!!!!

Tiba-tibakan, tengok kat chat box....Mat kena "tag".. oleh 2 mak dara vouge, kak G dan Fiza Nordin (kalau tak, 3 tau, tiba2 kak e kesiann kat i...hehehe). Lepas tu kan tadi tiba2 ummu_hanis TAG mat lagi..dah jadi 3 mak dara balik...hehehehe....Sapa lah yg mula2 start buat Tag ni kan.....jaga KOOO!!!...hehehe, gurau je, jgn ambik hati yeaa... Ok ni dia tag anda......

rules:
snap work station anda
then... taruk link blog anda kat bawah gambar work station anda...
iaitu bersebelahan dengan link-link blog yang ada..
tengok contoh yang dibuat nih...
begitulah seterusnya sampai bila-bila, ok...
sekiranya tag ini berkembang... pasti akan ada banyak link-link di bawahnya...
kalau tak... terencat la dia... ha ha ha...lastly...
tolong pass tag ini pada tujuh (7) blogger lain...pass la pada siapa-siapa..

P1090798
Tak de apa yg istimewa, cuma setakat "gitu2" aje...kalau bosan angkut laptop tu kat luar, tapi selalu dok atas tu lah masa masuk2kan n3 baru...Perasan tak bekas lilin tu...dulu datang togel u, mat tambah xsesori dia...konon nak simpan je, tengok2 kena guna time black- out!!!.....Itu jelah, tak de benda2 yang berjenama mahal, semua yang bersifat sederhana saja...Ok tak puan2 semua, puas hati ke?.....Lepas mat kena, ingat yang lain boleh lepass keee..siap2 jelah yeaa, sediakan payung sebelum hujan!!!!.......Orang2 yang terkena tempias tag ni ialahhh......
  1. DATIN JUN
  2. NITA SHEFFIELD
  3. SHAFIDAH SHAMEN
  4. LEMON GRASS
  5. KAK TON MR
  6. AMY
  7. MAMAFAMI

4 comments:

MamaFaMi said...

Uhuk uhuk uhuk... tersedak le plak haa... patutlah tersedak, nama ku naik lagi ropanya. Amboi Mat, sket baik Mat puji melambong kat fp ma, ropa ropanya, puji ada makna nooooo....

Nanti mama balik kampung dulu aa. Lepas tu baru ma buat okay... Kerana mu Mat... wahhhh...

hani said...

cantek la candle stand tu... pink candle lagi :)

saya add tiffinbiru dlm blog saya ...ya :)

payarumput21 said...

ha..ha.. workstation pulakkkkk... TAG mat.. jangan tak TAG...

Rafizah Nordin said...

time kasih cik mat...sporting la CM ni.memula mase tfikir nak tag CM rasa cam ragu2 je."ish cik mat ni nak layan ke..." tp bserah je la...mane tau upernye K G pun same tag CM ye. hehehe time kasih ye CM.len kali kite tag CM lagi...

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.