BEN ASHAARI

Wednesday, November 26, 2008

AWARD DARI KAK LAWA....


Terima kasih pada kak lawa atas tanda ingatan ini.....Moga Allah panjangkan usia kak lawa dan juga mempelihara kesihatan kak lawa serta suku sakat keturunannya.....aminnnn!!!!......Mat pun nak bagi juga award "otak kreatif" ni pada......
  1. ALONGROZ
  2. ANNA (BAKE-FRESHLY)
  3. KAK UMMI
  4. LINN
  5. KASAWARI
  6. MAK LANG
  7. MAMA FAMI

3 comments:

HomeKreation said...

Alamak, hilang ker komen td? Error mesej lak. Lupa lak apa Along cakap tadi, anti klimex ler.

Along terkejut tengok kepala botak tu tadi....ahahak! Ingatkan CM nak kasi munga ker, kuih ker, apa ke...ehehehe susah2 jer ukir kat kepala tuu... Maceh yer Cik Mat ingat kat Along...Along ni bkn nya kreatip sgt...kdg2 kat dapok tu square gak kepala otak mikir apa nak masak...Anyway, nanti Along pancung kepala tu bawak balik k. Maceh2...maceh2...

MamaFaMi said...

Terima kasihlah Mat kerana sudi bagi ma award kepala botak ni. InsyaAllah nanti mama collect ye. Buat masa ni, agak sukar sedikit untuk berintenet ni.. Take care Mat!

Ummi said...

Mat, time kasih lah sebab bagi abang kepala botak kat akak nih!Wakakaa..nasib cik abang kat rumah ni x jenis botak, xpun mesti dia terasa..hahahaaa...Xpa yang ni akak simpan dlm frame jek! Betul ke akak ni kreatif? Tang mana pun x tau laa..Yang akak tau, memang xleh challenge dgn Wira sorang nih!apapun Mat, you're much appreciated!! Itu buat akak sentiasa igt nk mai sini..hehee..nanti akak letak kat dapur akak tu yaa, biar cik abang jeles sikit..hehe..now bz lg kat ofis..kat rumah pun bz jugak bebudak balik tuh!

Penghargaan dan time kasih sesangat untuk Mat..!

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.