BEN ASHAARI

Thursday, August 14, 2008

BUTTER PRAWN

Butter Prawn

Haiyooo...King of cholesterol sudah datangg!!!!...Serammm u, tak pe kita masak, pastu makan sikittt dan, bakinya paksa" orang lain makannn kasi habis..ahaks!!. Resipi tak tulis sebab yang i curi jee resipi dia kat rumah "Nita"....alah makcik nita gitu2 tuuuu.....Boleh tengok kat blog dia kalau nak resipi. I tengah malas nak tulis nihhh!!!!

3 comments:

hani said...

yr butter prawn .. look soo good... thumb up! :)

Ana Ali said...

sedap nyer..nih buat kecur air liur wa.....

Lemon said...

Salaam. sy peminat udang & telah terjumpa gambar butter prawn ini ketika search dekat yahoo. Sy dah copy gambar tu utk kegunaan profile sy, tp sy teringat sy tak minta izin En. Mat utk dapatkn gambar ini. Jd sy nk minta izin En. Mat sb ambil gambar tu dan minta halalkan boleh ? :) Minta maaf dan terima kasih.. Nur