BEN ASHAARI

Thursday, January 10, 2008

GULAI SIPUT SEDUT

Siput!! oh!! siput!! kenapa engkau slow!!...macam mana aku tak slow!!, montot aku berat!!...montot aku berat!!..ahaksss!!!!...Hari ni masak siput sedut, tapi gulai ni untuk ayah dan mat cuma makan sayur dia saja..menu siput juga, tapi masak lain khas untuk pakcik yang dah gebewww!!! ini...ahakss....Oleh sebab mat dan masak gulai ni pada episode yang lepas, jadi mat tak sertakan resipi lah yeaa...silalah cuci mata dgn pinggan lama dan kain batik lama berusia 60+ tahun itu yeaa.....

No comments:

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.